"Opis no Naukšēniem": Twitter tīklā ir papilnam memu par Bērniju Sandersu

© Sputnik / Sergey MelkonovЛатышские варежки
Латышские варежки - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Amerikāņu politiķa neparastais ietērps iedvesmojis sociālo tīklu lietotājus. Īpašu uzmanību izpelnījušies Bērnija Sandersa dūraiņi, kuros daži saskatīja latviešu rakstus. Tagad tīmeklī ir papilnam memu.

RĪGA, 22. janvāris — Sputnik. Amerikāņu senators Bērnijs Sanderss, Demokrātiskās partijas pārstāvis, kurš apmeklēja Džo Baidena inaugurāciju, apvilcis milzīgus dūraiņus, kļuvis par interneta memu varoni. Latviešu segmenta lasītāji Twitter nespēja ignorēt tādu notikumu, jo Sandersa kolorītā āriene Latvijai tipiskos adītos dūraiņos daudziem atgādinājis vietējo vectētiņu.

"Bērnijs gaida vilcienu Dzintaru stacijā," foto publicēja Artūrs.

​​"Bērnijs ar draugiem aizgāja nosvinēt mazo piektdienu uz Tallinas kvartālu," viņš piebilda.

​​"Pa kuru laiku Bērnijs kļuva par opi no Naukšēniem, kas gaida Valmieras autobusu?!" pārsteigts vaicāja Didzis Veinbergs.

​Toties kanādiešu rakstniece, teātra un operas režisore, filozofijas zinātņu doktore un Toronto universitātes pasniedzēja Baņuta Rubess pat pārliecināta, ka Sanderss nēsā latviešu dūraiņus.

​"Bernie Sanders wears Latvian mittens," viņa uzrakstīja Twitter.

​Tomēr komentatori sagādāja vilšanos rakstniecei – dūraiņi tapuši ASV, lai arī tas ir roku darbs.

"Ne viss nāk no Latvijas," pamācoši atzīmēja Indra.

​Izrādījās, ka dūraiņus Bērnijam uzdāvinājusi skolotāja Džena Ellisa no Vermontas štata. Dāvanu pedagoģe pasniedza vairāk nekā pirms diviem gadiem un bija ļoti pārsteigta, kad viņš tos nēsāja priekšvēlēšanu kampaņas laikā. Dūraiņi tapuši no izārdītiem svīteriem, plīša odere – no pārstrādātām plastmasas pudelēm.

Tīmekļa lietotāji reaģēja uz politiķa dīvaino ārieni ar dažnedažādiem memiem un kolāžām, kas acumirklī izplatījās sociālajos tīklos.

Ziņu lente
0