PVO Ārkārtējā komiteja tiksies, lai novērtētu situāciju ar Covid-19 pasaulē

© Sputnik / Алексей Витвицкий / Pāriet pie mediju bankasЗдание штаб-квартиры Всемирной организации здравоохранения в Женеве.
Здание штаб-квартиры Всемирной организации здравоохранения в Женеве.  - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Šo ceturtdien apritēs pusgads kopš brīža, kad Pasaules Veselības organizācija pasludināja Covid-19 par ārkārtējo situāciju sabiedriskās veselības aprūpes jomā, kurai ir starptautiska nozīme.

RĪGA, 27. jūlijs – Sputnik. Pasaules Veselības organizācijas ģenerāldirektors Tedross Adhanoms Gebreiesuss šonedēļ sasauks PVO Ārkārtējo komiteju, lai novērtētu situāciju ar Covid-19 pandēmiju pasaulē, raksta RIA Novosti Jeļizaveta Isakova.

Сотрудник медицинской службы аэропорта Шереметьево проводит экспресс-тестирование на COVID-19 для пассажиров системой EMG - Sputnik Latvija
Ārsts pastāstīja, kā atšķirt gripu no koronavīrusa

"Šo ceturtdien apritēs pusgads kopš brīža, kad PVO pasludināja Covid-19 par ārkārtējo situāciju sabiedriskās veselības aprūpes jomā, kurai ir starptautisks raksturs… Kā to prasa starptautiskie noteikumi, es atkal pulcēšu Ārkārtējo komiteju šonedēļ, lai tā veiktu situācijas ar Covid-19 pandēmiju pārvērtēšanu un sniedz man attiecīgus padomus," paziņoja PVO ģenerāldirektors preses konferencē pirmdien Ženēvā.

Pasaules Veselības organizācija 11. martā pasludināja jaunās koronavīrusa infekcijas Covid-19 uzliesmojumu par pandēmiju. Saskaņā ar aktuālākajiem datiem, pasaulē jau ir atklāti vairāk nekā 16,4 miljoni inficēšanās gadījumu, vairāk nekā 652 tūkstoši cilvēku nomira un vairāk nekā 10 miljoni izveseļojās.

Ziņu lente
0