Lielbritānija ieviesusi divu nedēļu pašizolāciju ieceļotājiem no Spānijas

© Sputnik / Сергей Пивоваров / Pāriet pie mediju bankasСитуация в Мадриде в связи с коронавирусом
Ситуация в Мадриде в связи с коронавирусом - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Tūristi, kuri atrodas Spānijā, var pavadīt tur atlikušo atvaļinājuma daļu, taču pēc atgriešanās viņiem nāksies pašizolēties.

RĪGA, 26. jūlijs – Sputnik. Britu valdība izslēdza Spāniju, kur šobrīd ievērojami pasliktinājusies situācija ar koronavīrusu, no valstu sarakstu, ierodoties no kurām, nav jāievēro 14 dienu pašizolācija, vēsta RIA Novosti.

"Cilvēkiem, kuri atgriežas Lielbritānijā no Spānijas, sākot ar pusnakti, būs jāievēro divu nedēļu pašizolācija, jo valsts ir izslēgta no aviācijas koridoru saraksta," teikts RIA Novosti saņemtajā Lielbritānijas Transporta ministrijas paziņojumā.

Tūristi, kuri atrodas Spānijā, var pavadīt tur atlikušo atvaļinājuma daļu, taču pēc atgriešanās viņiem nāksies pašizolēties.

Офицеры испанской полиции на контрольно-пропускном пункте в Мадриде - Sputnik Latvija
Spāņu mediķi atklājuši visagrīnāko Covid-19 simptomu

"Lielbritānijas ĀM tagad iesaka atturēties no visu veidu braucieniem uz Spāniju, izņemot nepieciešamākos," teikts paziņojumā.

Valdības paziņojuma sekoja avioreisu atcelšanas. Tā, tūrisma operators TUI atcēla visus reisus uz Spāniju un Kanāriju salām, kuri tika plānoti svētdien, 26. jūlijā.

Saskaņā ar Spānijas Veselības ministrijas datiem, vislielākās raizes izraisa situācija Katalonijā un Aragonā, kur varasiestādes ievieš dažādus sanitāros pasākumus atkarībā no epidemioloģiskās situācijas konkrētās pašvaldībās. Piemēram, vairāku Katalonijas reģionu iedzīvotājiem, tai skaitā Barselonas iedzīvotājiem, ieteicams neiziet ārā no mājām bez nepieciešamības.

Ziņu lente
0