"Tas nav satelīts": karavīri Brazīlijā notriekuši kaut ko līdzīgu NLO

CC0 / pixabay / НЛО
НЛО - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Brazīlijas karavīri paspēja konfiscēt gandrīz visus aculiecinieku fotouzņēmumus un video ierakstus, tomēr šis un tas ir iekļuvis tīmeklī.

RĪGA, 18. maijs — Sputnik. Portālā Youtube parādījušies video ieraksti no "gaisa kaujas", kurā Brazīlijas karavīri sākuši cīņu ar neidkentificētu lidojošu objektu, vēsta Sputnik, atsaucoties uz Аrgumenti.ru.

Interneta lietotāji Brazīlijas segmentā publicējuši vairākas ziņas par to, ka karavīri notriekuši NLO, aplenkuši incidenta vietu un konfiscējuši visus aculiecinieku uzņemtos materiālus.

Andrē Di Mauro, kurš, iespējams, novērojis notikumu, stāsta: "Ir ziņas, ka kaut kas nokritis ezerā. Taču tas nemaz neatgādina satelītu."

Atradušies arī ziņkārīgie, kuri sameklējuši NLO Google kartēs- "baltu objektu" vietā, kur, pēc aculiecinieku pieņēmumiem, "kaut kas" nokritis.

Google steigšus paskaidroja, ka tas neesot nekāds NLO, tas esot "vienas ēkas atspulgs krēslā".

Zaļie cilvēciņi?

Koronavīrusa pandēmijas laikā zemieši aizvien vairāk aizraujas ar dažnedažādiem atklājumiem. Piemēram, aprīlī "NLO" debesīs virs Tomskas saskatīja Krievijas iedzīvotāji. "Citplanētiešu" parādīšanās liecinieki nofilmējuši trīs spīdošus punktu debesīs, kuri kustējušies, saglabājot trijstūra formu.

Tiesa, toreiz Tomskas valsts universitātes Fizikas fakultātes Astronomikas un kosmiskās ģeodēzijas katedras docente Tatjana Galušina nesaskatīja "punktos" neko mīklainu. Eksperte piezīmēja, ka pats neizskaidrojamākais šajā incidentā ir video ieraksta montāžas autora personība.

Vēlāk Pentagons publicēja neidentificētu objektu video ierakstus, ko nofilmējuši amerikāņu kara lidotāji 2004.gada novembrī un 2015.gada janvārī.

Jāpiebilst, ka Pentagona publicētie kadri jau sen klaiņoja pa tīmekli, tomēr nav nekādu stingru pierādījumu tam, ka uz mūsu pusi lido NLO.

Ziņu lente
0