"Nemirstīgā pulka" tiešraidei pieslēdzās vairāk nekā 700 tūkstoši cilvēku

© Sputnik"Бессмертный полк онлайн"
Бессмертный полк онлайн - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Saskaņā ar informāciju plkst. 13:00 pēc Latvijas laika, pieteikumu skaits dalībai projektā jau sastādīja vairāk nekā 2,7 miljonus; visas saņemtās ziņas obligātā kārtībā iziet moderāciju.

RĪGA, 9. maijs – Sputnik. Vairāk nekā 700 tūkstoši cilvēku jau ir pieslēgušies "Nemirstīgā pulka tiešsaistē" Interneta tiešraidei, vēsta RIA Novosti ar atsauci uz sabiedriskās kustības preses dienestu. Tiešraide notiek Krievijas Nemirstīgā pulka un Starptautiskā Nemirstīgā pulka mājaslapā, kā arī tiešsaistes kinoteātrī "Okko" un sociālajos tīklos Odnoklassniki un VK – biedrības "Krievijas Nemirstīgais pulks" lapās.

Tiešsaistes gājiens startēja plkst. 11:00 pēc Petropavloskas-Kamčatskas laika (plkst. 2:00 pēc Latvijas laika) "Cilvēki nežēlo "super" un "patīk" atzīmes – to plūsma burtiski pavada gājienu sociālajos tīklos kopā ar komentāru vilni, kuros visi raksta pateicības vārdus saviem vecākiem un vecvecākiem, kuri aizstāvēja mūsu valsti," atzīmē "Nemirstīgā pulka" preses dienests.

Маргарита Драгиле возлагает цветы у памятника Освободителям в Риге 9 мая - Sputnik Latvija
Miera svētki un drošības pasākumi: kā Rīga atzīmē Uzvaras dienu pandēmijas apstākļos

Saskaņā ar informāciju plkst. 13:00 pēc Latvijas laika, pieteikumu skaits dalībai projektā jau sastādīja vairāk nekā 2,7 miljonus. Tos pieņēma līdz plkst. 15:00. Visas saņemtās ziņas obligātā kārtībā iziet moderāciju.

Projekts, kurš burtiski tika izveidots pirms dažām nedēļām, izdevies ļoti vērienīgs – tajā piedalās cilvēki no visas pasaules. "Izstrādātāji lūdz izturēties ar sapratni pret to, ka visu saņemto datu apstrāde prasa lielus enerģijas tēriņus un jaunus tehniskus risinājumus, tādēļ joprojām ne visi projekta dalībnieki e-pastā ir saņēmuši paziņojumus ar datuma un laika norādi par viņu stāsta demonstrēšanu. Šo vēstuļu izsūtīšana jau ir uzsākta. Un aizņems vairākas dienas," vēsta "Nemirstīgā pulka" preses dienests.

"Gadījumā, ja vēstules saņemšanas brīdī jūsu varonis jau ir izgājis "Nemirstīgā pulka tiešsaistē" rindā, neuztraucieties – viņu jau ir redzējusi visa valsts, mēs visi lepojamies ar viņa pienesumu Lielajai Uzvarai, savukārt Krievijas Nemirstīgā pulka mājaslapā polkrf.ru, Starptautiskā Nemirstīgā pulka mājaslapā polk.press un tiešsaistes kinoteātrī "Okko" ir paredzēta iespēja pārtīt video uz nepieciešamo brīdi un ieraudzīt savu veterānu. Šajās platformās gājiens ilgs ne vienu dienu vien – bet gan tik, cik būs nepieciešams, lai visi veterāni kļūtu par virtuālā pulka dalībniekiem, kurš soļo pa Sarkano laukumu," uzsver rīkotāji.

Starptautiskā informācijas aģentūra "Rossija segodņa" ir galvenais "Krievijas Nemirstīgā pulka" informācijas partneris, savukārt aģentūra Sputnik ir oficiālais akcijas "Nemirstīgais pulks tiešsaistē" informācijas partneris tuvējās pierobežas valstīs.

Ziņu lente
0