Boriss Džonsons: ārsti gatavojās paziņot, ka esmu miris

© Sputnik / Алексей Филиппов / Pāriet pie mediju bankasВстреча глав МИД РФ и Великобритании С. Лаврова и Б. Джонсона
Встреча глав МИД РФ и Великобритании С. Лаврова и Б. Джонсона - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Lielbritānijas premjerministrs uzskata sevi par īstu veiksminieku un nosaucis jaundzimušo dēlu par godu ārstiem, kuri izglāba viņa dzīvību.

RĪGA, 3. maijs – Sputnik. Lielbritānijas premjerministrs Boriss Džonsons pēc koronavīrusa izslimošanas intervijā izdevumam Sun pastāstīja, ka ārsti gatavojušies paziņot par viņa nāvi, vēsta RIA Novosti.

"Es nebiju labākajā formā un zināju, ka ir rezerves darbības plāni. Ārstiem bija visu veidu plāni par to, kā rīkoties, ja situācija būs ārkārtīgi slikta," Džonsons pastāstīja intervijā.

Politiķis atcerējās, ka saņēmis litriem skābekļa slimnīcā un lauzījis galvu, kā izkļūt no situācijas. Viņš sevi uzskata par veiksminieku.

Девушка с флагами Великобритании и ЕС - Sputnik Latvija
Viedoklis
Epidēmija atklājusi kodollielvalsts šausmīgāko kaiti

Džonsons intervijā vēlreiz pateicās ārstējošajiem mediķiem.

Iepriekš kļuva zināms, ka jaundzimušajam dēlam Boriss Džonsons devis Vilfrēda Lorija Nikolasa vārdu. Nikolasa vārdu mazulis saņēmis par godu mediķiem, kuri izglāba premjera dzīvību.

27.martā premjerministrs paziņoja, ka inficējies ar koronavīrusu. Kopš tā laika viņš atradās pašizolācijā, taču turpināja strādāt. 3.aprīlī viņam paaugstinājās temperatūra, un dienu vēlāk politiķis tika nogādāts slimnīcā.

6.aprīlī premjera ofiss informēja, ka Džonsona stāvoklis ir pasliktinājies, viņš nogādāts reanimācijā. Nākamajā dienā kļuva zināms, ka premjera stāvoklis ir stabils, pieslēgšana MPL aparātam nav vajadzīga, viņš elpo patstāvīgi un saņem standarta skābekļa terapiju. 9.aprīlī valdības vadītājs tika pārvests uz parasto palātu.

Dauningstrītas rezidencē Londonā Boriss Džonsons atgriezās 26.aprīlī. Nākamajā dienā viņš atsāka darbu.

Ziņu lente
0