Koronavīrusa infekcijas rezultātā Eiropā miruši jau trīs cilvēki

© Sputnik / Виталий Тимкив / Pāriet pie mediju bankasТест-системы для диагностики нового коронавируса
Тест-системы для диагностики нового коронавируса - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pirmais letālais gadījums COVID-19 infekcijas rezultātā fiksēts Francijā, tāpat vīruss aiznesis divu Itālijas pilsoņu dzīvības.

RĪGA, 23. februāris – Sputnik. Eiropas teritorijā koronavīrusa COVID-19 rezultātā miruši jau trīs cilvēki, vēsta Sputnik Baltkrievija, atsaucoties uz aģentūru ANSA.

Люди в масках в пустынном торговом центре в Пекине  - Sputnik Latvija
Ķīna ievieš nāves sodu tiem, kas slēpj inficēšanos ar koronavīrusu

Pirmais nāves gadījums no Ķīnā fiksētā bīstamā vīrusa, tika fiksēts Francijā. Piektdien COVID-19 aiznesa 78 gadus veca itāļu vīrieša dzīvību. Viņš miris komplikāciju rezultātā Padujas pilsētas slimnīcā Itālijas ziemeļos. Sestdien kļuva zināms, ka koronavīrusa dēļ šajā valstī mirusi arī sieviete. Zināms, ka tā bija Lombardijas iedzīvotāja.

Iepriekš vēstīts, ka, saskaņā ar Pasaules Veselības organizācijas provizoriskām aplēsēm, aiz Ķīnas robežām ar koronavīrusu inficēti vairāk nekā tūkstoš cilvēki. Itālijā ar COVID-19 slimo vairāk nekā 50 cilvēki.

Informācija par 22. februāri liecina, ka epidēmija skārusi 76 228 cilvēkus. Vīruss aiznesis 2345 cilvēku dzīvības. Izveseļojušies vairāk nekā 20 tūkstoši pacientu.


Ziņu lente
0