Prognoze Baltās Žurkas gadam: horoskops Zodiaka zīmēm

© Sputnik / Кирилл Каллиников / Pāriet pie mediju bankasКремлевская елка "Письмо Деду Морозу"
Кремлевская елка Письмо Деду Морозу - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Žurkas gadā dzimušajiem nākamais gads nesīs plašas iespējas un lielus panākumus. Tas ir viņu gads. Žurkām īpaši veiksies jaunuzņēmumos un jebkādās jaunās iecerēs.

RĪGA, 31. decembris — Sputnik. Cilvēki tic brīnumiem. Pie izrotātās eglītes visi vēl viens otram deviņvīru spēku, pasakainas bagātības un bezgalīgu mīlestību. Par to, kas sagaida Zodiaka zīmes Baltās Žurkas gadā, RIA Novosti pastāstīja Zinātniskās astroloģijas skolas vadītājs, astrologs Sergejs Bezborodnijs.

Žurka

Žurkas gadā dzimušajiem nākamais gads nesīs plašas iespējas un lielus panākumus. Tas ir viņu gads. Nākamgad ar Žurku sāksies Zodiaka zīmju loks, tāpēc tās gaida veiksme absolūti visur. Īpaši veiksies jaunuzņēmumos un jebkādās jaunās iecerēs.

Vērsis

Arī Vērsi nākamgad var tikai apskaust. Lieta tāda, ka Vērsis tiek uzskatīts par Žurkas slepeno draugu, un ķīniešu filozofijā tāda draudzība vienmēr dāvā slēptas iespējas. 2020.gadā Žurka sola savam slepenajam draugam veiksmi finansēs un manāmu karjeras izaugsmi.

Tīģeris

Nākamajā gadā veiksies arī Tīģeriem. Interesanti, ka 2020.gadā Tīģeris var bez bažām paļauties uz draugiem un partneriem – viņi palīdzēs visās jomās.

Trusis

Savukārt Trušiem gaidāms saspringts gads – Žurka parasti ir naidā ar Trusi, tāpēc iespējami dažādi riski. Piemēram, iespējamas grūtības ar sociālajām varasiestādēm un nedraugu uzbrukumi.

Pūķis

Pūķiem gads būs labvēlīgs. Šajā gadā dzimušajiem vajadzētu pievērsties izglītības saņemšanai un garīgajai pilnveidei. Viņiem ieteicams veltīt vairāk laika ceļojumiem.

Čūska

Čūskas var gatavoties neitrālam gadam. Tiesa, šīs zīmes pārstāvjiem nākamgad pozitīvu emociju tomēr būs vairāk. Lielākie panākumi gaidāmi veselīga dzīvesveida jomā, gaidāmi sasniegumi arī sportā.

Zirgs

Šī zīme ir atklātā naidā ar Žurku, tāpēc Zirga gadā dzimušajiem nākamgad nav ieteicams mainīt dzīvesvietu un partnerus. Jāpacenšas izvairīties no jebkādām pārmaiņām. Labāk šo gadu nogaidīt vecajā vietā un agrākajā lokā.

Aita

Aitām 2020. gads nebūs labvēlīgs. Var sarosīties paslepeni ļaunvēļi un skauģi, - no viņiem jābaidās īpaši. Vēl Aitām iesaka būt uzmanīgām ar naudu. Viņiem nevajadzētu ņemt kredītus, kā arī samazināt tēriņus līdz saprātīgām robežām. Vārdu sakot, šīs zīmes pārstāvjiem, tā sakot, nevajag "raustīt žurku aiz ūsām".

Pērtiķis

Pērtiķi nākamgad uzstādīs rekordu jaundzimušo ziņā. Pēriķus gaida laime personīgajā dzīvē, viņiem parādīsies iespēja sastapt "otro pusīti", nodibināt stabilu ģimeni un laist pasaulē pēcnācēju. Vārdu sakot, Pērtiķiem būs grūti atrast labāku laiku personīgās dzīves sakārtošanai. Droši – uz priekšu!

Gailis

Šīs zīmes pārstāvjiem vajadzētu ļoti nopietni pievērst uzmanību likuma prasībām, jo iespējama sadursme ar kriminālo pasauli. Gaiļiem nākamgad ieteicams izvairīties no šaubīgiem paziņām un iecerēm – viņus var ievilkt apšaubāmos pasākumos pat pret viņu gribu, tāpēc patiešām nāktos visu izvērtēt ļoti rūpīgi.

Suns

Suņiem nākamais gads būs pozitīvs, it īpaši no mācību, zinātnes un informācijas tehnoloģiju viedokļa. Starp šīs zīmes pārstāvjiem vislabāk veiksies studentiem, zinātniekiem un žurnālistiem. Lielākajai daļai Suņu nākamgad parādīsies jaunas pazīšanās, kas, iespējams, izvērtīsies par ciešu draudzību.

Cūka

Cūkām nākamgad nav vērts gaidīt kaut ko īpaši labu – gads pārsvarā nebūs labvēlīgs. Žurka nākamgad atver Zodiaka loku, bet Cūka to noslēdz, tātad to it kā pabīda malā no labvēlīgām iespējām.

Atliek tikai ieteikt šīs zīmes pārstāvjiem nemainīt darbības sfēru, necensties ieņemt vadošu stāvokli, dzīvot pieticīgāk. Šajā zīmē dzimušajiem nāktos mazliet pastāvēt malā un vienkārši darīt to, ko viņi darījuši vienmēr. Nākamais gads nenesīs veiksmi nekādos jaunos pasākumos.

Ziņu lente
0