Simoņanu pārsteidzis "liberālisms", kas ļauj bērniem mainīt dzimumu

© POOLМаргарита Симоньян
Маргарита Симоньян - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Starptautiskās ziņu aģentūras "Rossija segodņa" galvenā redaktore Margarita Simoņana ir pārliecināta: mūsdienu liberālismam nav nekāda sakara ar liberālajām vērtībām, tas ir liberāls fašisms.

RĪGA, 8. novembris – Sputnik. Starptautiskās ziņu aģentūras "Rossija segodņa" un telekanāla galvenā redaktore Margarita Simoņana pauda pārsteigumu par Rietumu propagandēto "liberālisma" formu, kuras ietvaros bērni izvēlas, vai viņiem nekļūt par transpersonām, vēsta RIA Novosti.

"Tam, kas pašlaik notiek, nav nekāda sakara ar liberālajām vērtībām. To var saukt par liberālo fašismu, zināmā mērā tas patiešam ir liberālais fašisms. Tāpēc, ka tiek aizbāztas mutes, sagrauj karjeras, sagrauj biznesu jebkuram cilvēkam, jebkurai organizācijai, kas uzdrošinās pret to iebilst," teica Simoņana telekanāla "Rossija 1" programmā "60 minūtes", kurā tika apspriestas Rietumu jaunās vērtības, piemēram, bērni-transpersonas.

Молодая женщина с коляской в Даугавпилсе - Sputnik Latvija
Bērnu bezdzimuma audzināšana soļo Latvijas virzienā? Jauns trends Eiropā un ASV

Simoņana atgādināja Sputnik neseno aptauju, kuras rezultāti liecina: liela daļa ES un ASV iedzīvotāju iebilst pret tādu liberālismu.

"Vēl vairāk, mūs daudzkārt apsūdzēa par to, ka mēs esot "ievēlējuši" (ASV prezidentu Donaldu – red.) Trampu. Trampu ievēlēja cilvēki, kuri protestē pret to visu dažādās šī vārda nozīmēs: gan no dzimumu, gan migrācijas politikas viedokļa. Kuri protestē pret tādu mežonīgu liberālismu, kam nav nekāda sakara ar liberālismu. Liberālisms – tā vispirms ir cieņa. Tā ir cieņa pret svešu viedokli, pret citu pozīciju. Tā nekādā gadījumā nav uzspiešana, agresīva uzspiešana," piebilda Simoņana.

Viņa komentēja arī tīmeklī plaši izplatījušos stāstu par meitenīti, kura četru gadu vecumā nolēmusi kļūt par transpersonu.

"Bērnam četru gadu vecumā nav jāzina, kas tas tāds ir – transpersona. Mani bērni nezina, kas ir transpersona, viņi par to nekad nav dzirdējuši, jo ir pāragri tādā vecumā interesēties par tādiem jautājumiem. Bērniem tādā vecumā nekas nav jāzina ne par heteroseksuālo seksu, ne par kādu seksu un dzimumjautājumiem bērniem tādā vecumā nekas nav jāzina. Tas ir par agri, jums bērnu psihologs pastāstīs, kad tas ir jāzina," uzsvēra Simoņana.

Viņa atzīmēja, ka visiem bērniem gribas būt uzmanības centrā un viņi redz: lielāku uzmanību izpelnās transpersonas. Šī iemesla dēļ, pēc Simoņanas domām, bērns nolemj mainīt dzimumu.

Ziņu lente
0