Lūk, kāpēc Latvijā nav iedzīvotāju! Ne Rīga, ne Jūrmala nav "seksīgo vietu" sarakstā

CC0 / pxhere / Панорама Риги
Панорама Риги - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Neviena no Latvijas pilsētām nav iekļuvusi reitingā The 50 Sexiest Cities In The World, ko sastādījis portāls Big 7 Travel.

RĪGA, 26. oktobris — Sputnik. Tiešsaistes serviss ceļotājiem Big 7 Travel publicējis seksīgāko pasaules pilsētu reitingu. Tajā iekļuvušas pilsētas, kurās cilvēki vislabprātāk vēlas nodarboties ar seksu.

Юлианна Караулова - Sputnik Latvija
"Cilvēku nav": Latviju apciemojusi dziedātāja no Krievijas

Datus reitinga sastādīšanai tā autori nav "grābuši no gaisa" – tie ir sociālajos tīklos organizētās abonentu aptaujas rezultāti. Cilvēkiem tika uzdots jautājums, kādas pilsētas visā pasaulē viņi nosauktu par "karstajiem punktiem". Runa gan nebūt nav par karadarbību.

Portāls Big 7 Travel stāsta, ka līdztekus aptaujām tika izmantoti arī citi kritēriji: cik biežs bijis sekss kādā pilsētā, ar seksu saistīto jautājumu skaits meklējumos tīmeklī, romantisku restorānu un ievērības cienīgu vietu skaits pilsētā.

Likti lietā arī agrāko reitingu rezultāti – seksīgākās tautības, kā arī vientuļiem cilvēkiem vispiemērotākās pilsētas.

Galu galā starp desmit visviskarstākajām pilsētām iekļuvusi Maiami (Florida, ASV), Parīze (Francija), Denvera (Kolorādo, ASV), Kopenhāgena (Dānija), Keiptauna (DĀR), Cīrihe (Šveice), Cap d'Agde kūrorts (Francija), Dublina (Īrija), Liverpūle (Lielbritānija) un Losandželosa (Kalifornija, ASV).

Big 7 Travel izdevies apkopot 50 seksīgākās pilsētas pasaulē, taču diemžēl sarakstā nav iekļuvusi neviena Latvijas pilsēta. Pie tam jau sen zināms, kāda demogrāfiskā krīze valda valstī. Varbūt cilvēki brauc prom ne tikai siltu vietiņu labad? Varbūt vienkārši valsts nemodina romantiskas jūtas?

Jāpiebilst, ka arī agrāk latvieši nav iekļuvuši starp seksīgākajām nācijām. Krievi ieņēmuši 33.vietu, bet no Baltijas valstu pārstāvjiem nosaukti tikai lietuvieši.


Ziņu lente
0