Ponijs uz klāja: bailēm no lidošanas dēļ amerikāniete paņēma līdzi lidmašīnā savu mīluli

© Sputnik / Сергей Пивоваров / Pāriet pie mediju bankasМиниатюрные пони
Миниатюрные пони - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Twitter aktīvi apspriež Amerikas aviolīniju neparastā pasažiera foto un video; ASV Transporta ministrija no šī gada atļāvuši ņemt līdzi salonā dzīvniekus morāla atbalsta kārtā, savukārt airBaltic pat cilvēkus ne vienmēr laiž lidmašīnās.

RĪGA, 1. septembris – Sputnik. Sieviete, kas lidoja ar lidsabiedrību American Airlines no Čikāgas uz Omahu, morāla atbalsta kārtā paņēma līdzi salonā poniju, vēsta RIA Novosti.

Interneta lietotāji publicēja neparastā pasažiera fotogrāfijas un video. Amerikas aviolīniju iekšzemes reisā saimnieki paņēma līdzi savu mīluli – miniatūro poniju.

Aculiecinieki apgalvo, ka visa lidojuma garumā, aptuveni pusotru stundu, dzīvnieks uzvedās mierīgi, snauda un nesagādāja nekādas problēmas. Pirms izlidošanas neparastie pasažieri paguva pastaigāt pa lidostu, kur viņus fotografēja aculiecinieki. Gan dzīvnieks, gan saimnieki uzvedās tik mierīgi, it kā tas nav pirmais viņu lidojums šādā sastāvā

Latvijā citi noteikumi

Vērts atzīmēt, ka pavisam citi noteikumi darbojas lidsabiedrībām, kuras strādā Latvijā. Tā, piemēram, pirms nedēļas kompānija airBaltic nepalaida uz reisu pasažieru, kurš iegādājās biļeti mēnesi pirms izlidošanas, paziņojot par vietu trūkumu lidmašīnā.

Малыш с чемоданом - Sputnik Latvija
Piemaksā vai vispār nekur nelidosi: airBaltic neielaida meiteni lidmašīnā

Vīrietim, kas strādā par glābēju, bija ieplānots darba brauciens uz Floridu no Rīgas lidostas caur Stokholmu. Viņš pastāstīja, ka biļeti bija iegādājies mēnesi iepriekš, taču airBaltic atteicās uzņemt viņu reisā uz tranzīta punktu Stokholmā. Lai tiktu līdz mērķim, vīrietis bija spiests patstāvīgi pārplānot maršrutu, un galamērķī viņš ieradās dienu vēlāk.

Pasažierim tika izmaksāta kompensācija 250 eiro apmērā, taču ar to nepietika, lai segtu visus zaudējumus, ko radīja lidojuma atcelšana. Viņš atzina, ka tādu attieksmi nav piedzīvojis pat lētajās aviolīnijās.

Ziņu lente
0