Zeļenskis paskaidroja atteikšanos braukt uz darbu ar velosipēdu

© Sputnik / Стрингер / Pāriet pie mediju bankasРабочая поездка В. Зеленского в Одессу
Рабочая поездка В. Зеленского в Одессу - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Vēlēšanu laikā Vladimirs Zeļenskis solīja braukāt uz darbu ar velosipēdu.

RĪGA, 16. jūlijs – Sputnik. Ukrainas prezidents Vladimirs Zeļenskis paziņoja, ka nebrauc uz darbu ar velosipēdu, kā bija solījis vēlēšanu laikā, jo viņa kortežs no divām, trim mašīnām nevienam netraucē uz ceļa, vēsta RIA Novosti.

Priekšvēlēšanu cīņas laikā Zeļenskis solīja braukāt uz darbu ar velosipēdu, tāpat kā viņa personāžs seriālā "Tautas kalps", kur viņš atveidoja prezidenta lomu.

Президент Украины Владимир Зеленский - Sputnik Latvija
Interneta lietotājiem radušies jautājumi par Zeļenska neparasto uzvedību

"Pēdējā laikā sociālajos tīklos ir daudz… attiecībā uz tematu, ka es solīju atteikties no kortežiem un neesmu to izdarījis. Paziņoju visiem. Ukrainas prezidenta pārvietošanās laikā brauc divi automobiļi: prezidenta un apsardzes automobilis. Dažkārt mēdz būt trešais – ar pavadošajām personām, komandas locekļiem, apsardzi. Šie automobiļi apstājas pie visiem luksoforiem, stāv sastrēgumos, neviens neieslēdz signālu gaismas un tā tālāk. Prezidents ir tāds pats satiksmes dalībnieks kā visi," uzrakstīja Zeļenskis Facebook lapā.

Tāpat Zeļenskis paskaidroja ceļa slēgšanu kādā Kijevas rajonā.

"Vienpadsmitajā jūlijā Kijevā notika Moldovas premjerministres Maijas Sandu vizīte. Un augstā ārvalstu viesa brauciens tika organizēts atbilstoši diplomātiskajam protokolam un starptautiskām Ukrainas saistībām. Līdz ar to, satiksme maršrutā tika īslaicīgi ierobežota," norādīja Ukrainas valsts vadītājs.

Ziņu lente
0