Parādiet NLO: amerikāņi apņēmušies uzbrukt slepenajai 51.zonai

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pasākuma "Uzbrūc 51.zonai, viņi nevar apturēt mūs visus" organizatori aicina pievienoties Zemes iedzīvotāju masveida uzbrukumam objektam, kurā, spriežot pēc baumām, glabājas citplanētiešu lidojošie šķīvīši.

RĪGA, 14. jūlijs — Sputnik. Sociālajā tīklā Facebook izsludināta aktīvistu pulcēšanos, kuri plāno uzbrukt slepenajai, apmeklētājiem slēgtajai un sazvērestības teoriju piekritēju vidū pazīstamajai 51.zonai (Area 51) Nevadas štatā ASV, vēsta Sputnik Igaunija.

Uz aicinājumu atsaukušies vairāk nekā 600 000 sociālā tīkla apmeklētāju, un viņu skaits pieaug.

Akciju plānots veikt šī gada septembrī.

Pasākums "Uzbrūc 51.zonai, viņi nevar apturēt mūs visus" aicina cilvēkus no visas pasaules pievienoties "Naruto skrējienam" (japāņu multiplikācijas filmu varoņu skriešanas stils – red.).

НЛО - Sputnik Latvija
Gobi tuksnesī atrasts milzīgs mīklains objekts

"Mēs varam pārvietoties ātrāk nekā viņu lodes. Paskatīsimies beidzot uz viņu citplanētiešiem," saka akcijas organizatori.

Plānots, ka akcijas dalībnieki sapulcēsies pie tūrisma centra Area 51 Alien Center 20.septembrī. Pl. 15.00 pēc vietējā laika sāksies akcija ar mērķi iekļūt slepenajā zonā. Plānots, ka tā ilgs aptuveni trīs stundas.

51.zona (Area 51) — ir armijas bāze, viena no Edvardsa gaisa kara bāzes daļām. Tā atrodas Nevadas štata dienvidos, 133 km uz ziemeļrietumiem no Lasvegasas. Viena no ASV GKS galvenajām bāzēm, kurā tiek izmēģinātas jaunās lidmašīnas un gaisa objekti. Neoficiāli dati liecina, ka bāzes galvenā darba zona atrodas pazemē.

Zona ir slēgta apmeklējumiem no zemes un gaisā. Militārā objekta slepenības dēļ tas kļuvis par daudzu neidentificētiem lidojošiem objektiem (NLO) veltītu sazvērestības teoriju priekšmetu. Aptaujas liecina, ka amerikāņi tic: 51.zonā karavīri slēpj gan citplanētiešus, gan viņu lidaparātus.

51.zonai un iespējamiem sakariem ar NLO veltīta virkne mākslas filmu un seriālu.

Ziņu lente
0