Žurnāliste apsūdzēja Trampu izvarošanā, bet viņš visu noliedz

© REUTERS / JOSHUA ROBERTSПрезидент США Дональд Трамп
Президент США Дональд Трамп - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Amerikāņu žurnāliste uzrakstīja grāmatu, kurā pastāstīja, ka 90. gados kļuva par Trampa "upuri".

RĪGA, 22. jūnijs – Sputnik. ASV prezidents Donalds Tramps noliedza apsūdzības sieviešu žurnāla Elle žurnālistes Džīnas Kerolas izvarošanā, vēsta Sputnik Baltkrievija, atsaucoties uz telekanālu CNBC.

Elle slejas autore Džīna Kerola iepriekš paziņoja, ka Amerikas līderis 90. gados izvaroja viņu lielveikala Bergdorf Goodman pielaikošanas kabīnē. Žurnāliste atzinās par to savā grāmatā, kuras fragmentu publicēja izdevums New York Magazine. Taču, pēc Kerolas sacītā, viņai neesot nekādu nozieguma pierādījumu.

"Es nekad mūžā neesmu saticis šo cilvēku. Viņa cenšas pārdot jaunu grāmatu, tam būtu jānorāda uz viņas motivāciju," paziņoja Tramps.

Pēc viņa sacītā, Kerolas grāmatai būtu jāpārdodas daiļliteratūras nodaļā.

"Ja kādam ir informācija, ka Demokrātiskā partija strādā ar Kerolas kundzi vai New York Magazine, lūdzu, paziņojiet mums par to pēc iespējas drīzāk," piebilda valsts vadītājs.

Tramps uzsvēra, ka pasaulei ir jābūt lietas kursā par to, kas patiesībā notiek.

Donalds Tramps. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sieviete, kura apsūdzējusi Trampu izvarošanā, atsaukusi savu prasību

Viņš nosauca apsūdzības pret sevi par kaunpilnām, un piebilda, ka cilvēkiem, kuri tās izvirza, par to ir dārgi jāsamaksā. Turklāt Amerikas prezidents norādīja, ka "viltus apsūdzības mazina reālu šāda rakstura noziegumu nopietnību".

Tas nav pirmais seksa skandāls, kur uzmanības centrā izrādās Tramps: iepriekš ne mazāk par 20 sievietēm apsūdzēja ASV prezidentu par uzmākšanos, taču neviena lieta joprojām netika izmeklēta vai pierādīta tiesā. Pēc viņa sacītā, Amerikas mediji tīšuprāt publicē viņa "upuru" paziņojumus, lai izkompromitētu viņu sabiedrības acīs.

Ziņu lente
0