Video ieraksti par latviešu bērniem Anglijā pelna milzu naudu YouTube vietnē

© Photo Instagram / aleksgabyВыходцы из Латвии Алекс и Габи, герои YouTube-канала Toys and Little Gaby, №1 в Британии
Выходцы из Латвии Алекс и Габи, герои YouTube-канала Toys and Little Gaby, №1 в Британии - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Video ierakstu sērija ar pirmsskolniekiem Gabiju un Aleksu Lielbritānijā dzīvojošajai latviešu ģimenei ienes vairāk nekā miljonu eiro gadā.

RĪGA, 10. aprīlis – Sputnik. Latviešu ģimene Lielbritānijā kļuvusi par YouTube zvaigzni, kanāls atnes tai vairāk nekā miljons britu mārciņu gadā, raksta izdevums The Daily Mail.

Saskaņā ar servisa Social Blade vērtējumu, YouTube kanāls ar nosaukumu Toys and Little Gaby šobrīd ieņem pirmo vietu Lielbritānijā. Video varoņi, kuri publicējas kanālā, ir četrus gadus vecā Gabriella (Gabija) un viņas piecus gadus vecais brālis Alekss. Dažkārt kadrā parādās bērnu mamma – 28 gadus vecā Sabīne.

"Gabrielai patīk skatīties video ar bērnu rotaļlietām YouTube vietnē, tāpēc mēs nolēmām izveidot savu kanālu," teikts kanāla Toys and Little Gaby aprakstā.

Par kanāla reģistrācijas datumu norādīts 2012. gada oktobris, taču pats agrākais video, kurš ir publicēts kanālā, iznācis 2016. gada aprīlī. Video, kas lielākoties ir veltīti bērnu izklaidēm un spēlēm jautras mūzikas pavadījumā, ieguvuši milzīgu popularitāti – nepilnos trīs gados kanālam parādījušies 10,9 miljoni sekotāju un vairāk nekā 3,6 miljardi skatījumu. Saskaņā ar Social Blade datiem, ik gadu kanāla peļņa sastāda vairāk nekā miljonu britu mārciņu (apmēram 1,161 miljonu eiro). Sabīne atteicās atklāt precīzu kanāla ienākumu summu, norāda avīze.

Par vispopulārākajiem kanālā kļuva video, kas veltīti bērnu izklaidēm vannā ar putām (384 miljoni skatījumu), un tā paplašinātā versija (242 miljoni), kā arī video, kurā Gabija spēlē ar Hello Kitty mīkstajām rotaļlietām (233 miljoni), un video, kurā brālis ar māsu mācās krāsu, ogu un augļu nosaukumus (214 miljoni skatījumu).

Šobrīd mamma pilnībā velta sevi video publicēšanai, kā arī grasās atjaunot piepilsētas māju Anglijas ziemeļos, kurā dzīvo ģimene (tās interjeri bieži parādās video). Instagram tīklā bērniem sūta sveicienus sekotāji no Austrālijas, Meksikas, Indonēzijas, Igaunijas un, protam, no Latvijas.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

10 Million Subscribers⭐️ Thank you so so much for supporting our channel😍 Love You All❤️ #10million #gabyandalex #happy #youtubekids #toysandlittlegaby

Публикация от Aleks & Gaby (@aleksgaby)

Ziņu lente
0