Ukrainas prezidenta kandidāts sajaucis savu priekšvēlēšanu programmu ar Hitlera tēzēm

© Photo аккаунт Сергея Каплина в сети FacebookКандидат в президенты Украины Сергей Каплин
Кандидат в президенты Украины Сергей Каплин - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Ukrainas prezidenta kandidāts televīzijas šovā nikni aizstāvējis Nacionālsociālistiskā vācu strādnieku partijas oficiālo programmu.

RĪGA, 18. februāris – Sputnik. Ukrainas prezidenta kandidāts Sergejs Kapļins nav varējis atšķirt Nacionālsociālistiskās vācu strādnieku partijas (NSDAP) oficiālo programmu no saviem priekšvēlēšanu solījumiem. Par to savā lapā Facebook pastāstīja televīzijas programmas vadītājs Jurijs Gudimenko, vēsta RIA Novosti.

Žurnālists pastāstīja, ka šova Hate Night Live laikā viņš nolasījis vairākus programmas punktus, ko Kapļins pēc tam 20 minūtes komentējis, strīdējies ar oponentiem un aizstāvējis tajās minētās tēzes. Pie tam prezidenta kandidāts detalizēti pastāstīja, kā mainīs valsts normatīvos aktus.

Президент Украины Петр Порошенко на заседании Парламентской Ассамблеи Совета Европы - Sputnik Latvija
Ukrainas CVK atradusi Porošenko nenomaksātus nodokļus un deklarācijā noklusētu kuģi

"Pēc tam es neizturēju un paziņoju viņam, ka programmu rakstījis nevis Kapļins, bet Hitlers. Kolēģi," – atzīmēja Gudimenko.

Žurnālists norādījis Kapļinam, ka viņš nezina pats savas priekšvēlēšanu tēzes, taču politiķis paskaidroja, ka nolasītie punkti līdzinās viņa programmas punktiem.

Prezidenta vēlēšanas notiks Ukrainā 31. martā. Tajās balotējušies 44 kanditāti. Socioloģisko aptauju dati liecina, ka reitinga līderis ir šoumens Vladimirs Zeļenskis. Pašreizējā prezidenta Petro Porošenko reitings, saskaņā ar aptauju datiem, aptuveni sasniedz 14%.

Ziņu lente
0