Facebook parādījusies jauna funkcija

© Sputnik / Наталья Селиверстова / Pāriet pie mediju bankasСоциальная сеть "Фейсбук"
Социальная сеть Фейсбук - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Funkcija pieejama visiem iOS un Android jaunāko operētājsistēmu versiju lietotājiem.

RĪGA, 6. februāris – Sputnik. Sociālais tīkls Facebook no 5. februāra ieviesis ziņu dzēšanas funkciju ziņapamaiņas programmā desmit minūšu laikā pēc to nosūtīšanas, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz Facebook Messenger preses relīzi.

"Sākot no šodienas, mēs laižam klajā funkciju, ar kuras palīdzību jūs varēsiet viegli izdzēst savu ziņojumu Messenger lietotnē – neatkarīgi no tā, vai tā nosūtīta vienam cilvēkam, vai grupai," - raksta ziņapmaiņas programma.

Facebook - Sputnik Latvija
Facebook pētnieki atzina, ka sociālais tīkls var nodarīt kaitējumu

Lai to izmantotu, būs jānospiež uz ziņojuma ekrānā un jāizvēlas vienu no opcijām "izdzēst visiem" vai "izdzēst pie sevis". Taču, izvēloties pirmo opciju, visi čata dalībnieki saņems paziņojumu par izdzēstu ziņojumu. Izdzēst ziņojumu varēs tikai 10 minūšu laikā pēc tā nosūtīšanas.

Funkcija pieejama visiem iOS un Android jaunāko operētājsistēmu versiju lietotājiem.

Facebook Messenger ir lietotne ziņu, foto un video apmaiņai, kura tika integrēta sociālajā tīklā Facebook. Saskaņā ar 2018. gada datiem decembra beigās, apmēram 2,7 miljardi cilvēku ik mēnesi izmanto Facebook servisu tīklu, tostarp Instagram, WhatsApp un Messenger.

Ziņu lente
0