Viena vienīga vilšanās: princis Harijs izvēlējies nekorektu dāvanu Mārklai

© REUTERS/Mark BlinchПринц Великобритании Гарри с подругой Меган Маркл
Принц Великобритании Гарри с подругой Меган Маркл - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Kā vēsta karaliskais informācijas avots, karaliene Elizabete neatbalstīja mazdēla izvēli.

RĪGA, 2. janvāris – Sputnik. Princis Harijs kārtējo reizi sarūgtinājis savu vecmāmiņu Elizabeti II: viņš izvēlējies nekorektu Ziemassvētku dāvanu savai sievai Meganai Mārklai, vēsta Sputnik Baltkrievija.

Pirms Jaungada svētkiem mēs visi cenšamies nenošaut greizi ar dāvanu tuvam cilvēkam. Karaliskā ģimene nav izņēmums. Princis Harijs sen bija plānojis uzdāvināt savai sievai kaut ko īpašu, taču saskāries ar pašas karalienes pretsparu.

Britu princis Harijs un amerikāņu aktrise Megana Markla - Sputnik Latvija
Neviens neaizbēga: Princis Harijs un Megana Mārkla tagad ir vīrs un sieva

Karaliskais informācijas avots pastāstīja Radar Online, ka princis nolēmis uzdāvināt mīļotajai neparastu gredzenu. Dārglietai, kuru rotā trīs dārgakmeņi, bija jākļūst par prinča nākotnes ģimenes simbolu.

Karaliene Elizabete neatbalstīja mazdēla izvēli un nosauca to par "neatbilstošu karaliskajam protokolam". Troņa juvelieri piekrita karalienei: šādai dāvanai nepieciešams īpašs iemesls. Tāpat informācijas avots pastāstīja, ka Elizabete palūdza mazdēlu ievērot tradīcijas un neuzklausīt sievas kaprīzes.

Princis Harijs vairākkārt sarūgtinājis savu vecmāmiņu: viņš atteicās no tradicionālo medību apmeklēšanas, sastrīdējies ar princi Viljamu un atbalstījis sievu viņas "noziegumos pret modi".

Ziņu lente
0