Horvātu futbolists saņēmis sodu par nesportisku uzvedību

© Sputnik / Александр Вильф / Pāriet pie mediju bankasОфициальный мяч чемпионата мира по футболу 2018 Telstar 18
Официальный мяч чемпионата мира по футболу 2018 Telstar 18 - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Horvātu futbolists Ognens Vukojevičs sodīts par video ierakstu, kurā viņš pēc spēles ar Krievijas izlasi paziņoja: "Tā ir uzvara par "Dinamo" un par Ukrainu!"

RĪGA, 10. jūlijs — Sputnik. Starptautiskās futbola federācijas (FIFA) disciplinārā komiteja nolēmusi piespriest sodu 15 tūkstošu Šveices franku apmērā bijušajam horvātu futbolistam Ognenam Vukojevičam par nesportisku uzvedību pēc mača ar Krievijas komandu pasaules čempionātā, vēsta RIA Novosti.

Federācijas preses dienests informēja, ka Ognens Vukojevičs sodīts par sociālajos tīklos publicētu video ierakstu, kurā viņš pēc spēles ar Krievijas izlasi paziņoja: "Tā ir uzvara par "Dinamo" un par Ukrainu!"

Sestdien Sočos Horvātijas izlase pēccpēles sitienos izcīnīja uzvaru pār komandu pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā. Vēlāk internetā parādījās ieraksts, kurā horvātu izlases aizsargs Domagojs Vida iesaucās: "Slava Ukrainai!", savukārt horvātu delegācijas loceklis Vukojevičs piebilda: "Tā ir uzvara par "Dinamo" un par Ukrainu!" Abi futbolisti kādreiz bija Kijevas "Dinamo" locekļi. Horvātijas Futbola savienība (HNS) atstādināja Vukojeviču no tālākās dalības pasaules čempionātā Krievijā.

"FIFA Disciplinārā komiteja ņēma vērā to, ka Horvātijas delegācijas un HNS loceklis savlaicīgi atvainojās par šo incidentu. Vukojevičs pēc incidenta jau pametis Horvātijas izlases uzturēšanās vietu," – atzīmēja preses dienests.

Ziņu lente
0