Putins pastāstīja, kā cieš ASV paklausīgās valstis

© Sputnik / Сергей Гунеев / Pāriet pie mediju bankasKrievijas prezidents Vladimirs Putins
Krievijas prezidents Vladimirs Putins - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Sankciju politikas rezultātā cieš arī to iniciatori, uzsvēra Krievijas prezidents.

RĪGA, 6. jūnijs — Sputnik. Valstis, kas paklausījušas ASV un pievienojušās sankcijām pret Krieviju, tagad pašas cieš to rezultātā, norādīja Krievijas prezidents Vladimirs Putins intervijā Ķīnas Mediju korporācijai, vēsta Sputnik Lietuva.

"Tie, kuri, kā izteicos, danco pēc ASV stabules, un pievienojās sankcijām pret Krieviju, paši tagad cieš no tā, ko Savienotās Valstis sāk piemērot šīm valstīm," — Krievijas valsts vadītāju citēja RT.

Putins atzīmēja, ka pašreizējā situācija liecina: tamlīdzīgi soļi nevar būt universāli, un agri vai vēlu kļūst skaidrs, ka tie kaitē visiem, tostarp arī "šo iniciatīvu iniciatoriem".

Krievijas Ārlietu ministrijas ēka Maskavā - Sputnik Latvija
Maskavas atbildes gājiens: rietumu bizness piesprādzējas

Prezidents uzsvēra, ka Krievija vienmēr aizstāvēs suverenitāti un sankcijas nepiespiedīs Krieviju atteikties no savu interešu aizsardzības.

Taču sarunā ar Ķīnas mediju pārstāvjiem Krievijas prezidents atzīmēja, ka cer uz labām attiecībām ar Rietumiem, neskatoties uz ierobežojošajiem pasākumiem.

"Es ne mirkli nešaubos, ka tas ir uzbrukums, kā mēdz teikt juristi, ar nepiemērotiem līdzekļiem, un no tā nekas neiznāks. Šīs (sankciju — red.) politikas rezultātā zaudējumus vispirms cieš tās iniciatori," — atgādināja valsts vadītājs.    

Ziņu lente
0