Lielbritānijā tūriste nofotografēja "spoku" vecā pilī

CC BY 2.0 / Neil Piddock / Замок в Англии
Замок в Англии - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Viņa paspēja iemūžināt kamerā "spokus", ar kuriem bija saskārusies.

RĪGA, 16. aprīlis – Sputnik. Britu tūriste Hloja ir pārliecināta, ka, apmeklējot veco laiku Totnesas pili, sastapa spoku, vēsta RIA Novosti. Fotogrāfijas autore dalās savos iespaidos par tikšanos ar "spokiem" izdevuma Plymouth Herald intervijā.

Развалины замка Тевтонского ордена - Sputnik Latvija
''Leģendu nakts'' Latvijas pilīs un muižās

Jauniete uzskata, ka sastapusi leģendāros pils sargus. Saskaņā ar leģendu brāļi-bruņinieki aizsargāja ielenkto cietoksni, taču, kad tās bija ieņemts, viņi izdarīja pašnāvību, lai nenonāktu ienaidnieku rokās. Saskaroties ar "spokiem", viņa paspēja iemūžināt tos kamerā.

Hloja ieteica tūristiem būt uzmanīgiem ekskursijas laikā pilī. "Staigājiet tikai grupās, centieties neatpalikt no pārējiem. Daži sūdzējušies, ka izgājuši no pils ar skrāpējumiem un zilumiem," — pastāstīja jauniete.

Medijos regulāri parādās informācija par cilvēkiem, kuri apgalvo, ka saskārušies ar paranormālām parādībām. Piemēram, Kalifornijas Ventura pilsētas restorāna darbinieki uzskata, ka iestādē uzradies spoks: viņi pamanījuši, ka kafejnīcā mīklainā veidā tiek pārvietotas mēbeles.

Ziņu lente
0