Ārsti paziņojuši, ka Sergejs Skripaļs sācis atlabt

© pixabayВрач скорой помощи
Врач скорой помощи - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pēc britu Solsberijas slimnīcas pārstāves sacītā, bijušā GIP pulkveža stāvoklis vairs nav kritisks; viņa meita Jūlija nāca pie samaņas pirms nedēļas.

RĪGA, 7. aprīlis – Sputnik. Bijušā GIP oficiera, britu spiega, Sergeja Skripaļa veselības stāvoklis vairs nav kritisks, un viņš sāk atlabt, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz Solsberijas slimnīcas pārstāvi Kristīnu Blanšardu.

"Viņš labi reaģē uz ārstēšanu, viņa stāvoklis ātri uzlabojas, tas vairs nav kritisks," — paziņoja Blanšarda. Pēc viņas sacītā, vairs nekādas detaļas viņa paziņot nevar.

Iepriekš Krievijas vēstniecība saņēmusi Lielbritānijas ĀM notu par Skripaļa meitas Jūlijas stāvokli. Meitenei tika piedāvāta konsulārās piekļuves piešķiršana. Tagad viņa patstāvīgi varēs izlemt, izmantot to vai nē.

Полицейское оцепление в Солсбери - Sputnik Latvija
Viedoklis
Ja nu Krievija nav vainojama par uzbrukumu Solsberijā?

Iepriekš britu policija publicēja Jūlijas paziņojumu, kurā viņa pastāstīja par savas veselības stāvokļa uzlabošanos. Meitene nāca pie samaņas vairāk nekā pirms nedēļas.

Marta sākumā bijušais GIP pulkvedis Sergejs Skripaļs un viņa meita Jūlija tika atrasti bezsamaņā Solsberijā. Lielbritānijas varas iestādes noteica, ka viņi tika saindēti ar A234 vielu, un apsūdz Krieviju saistībā ar šo incidentu. Maskava kategoriski noliedz visas apsūdzības un pieprasa pierādījumus.

Turklāt Krievija vairākkārt piedāvājusi Lielbritānijai palīdzību izmeklēšanas veikšanā, taču Londona atsakās sadarboties.

Ziņu lente
0