Mediji ziņo par Jūlijas Skripaļas veselības stāvokļa uzlabošanos

© © AP Photo / Yulia Skripal/FacebookЮлия Скрипаль
Юлия Скрипаль - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Lielbritānija tā arī nav sniegusi Krievijai piekļuvi Krievijas pilsonei Jūlijai Skripaļai, kura cietusi Solsberijas incidenta rezultātā.

RĪGA, 30. marts – Sputnik. Sky News pastāstījis jaunas detaļas par Jūlijas Skripaļas pašsajūtu. Pēc mediju informācijas viņa jau nākusi pie samaņas, vēsta RIA Novosti.

Kā precizējis telekanāls, britu spiega meita, "cik mēs noprotam, slimnīcā jau ēd un dzer". Vakar kļuvis zināms, ka Jūlija Skripaļa nākusi pie samaņas un spēj runāt. Viņas tēva stāvoklis joprojām ir kritisks.

"Vīrietis joprojām ir kritiskā, taču stabilā stāvoklī intensīvās terapijas nodaļā pēc kontakta ar neirotoksīnu," — informēja slimnīcā Solsberijā.

Informācijas avoti tāpat ziņojuši, ka veselības risks cilvēkiem, kuri varētu kontaktēties ar Skripaļiem, paliek minimāls.

Solsberijas incidents

Полицейское оцепление в Солсбери - Sputnik Latvija
Viedoklis
Ja nu Krievija nav vainojama par uzbrukumu Solsberijā?

Ceturtajā martā GIP bijušo pulkvedi Sergeju Skripaļu un viņa meitu Jūliju atrada bezsamaņā Solsberijas pilsētas centrā.

Lielbritānijas varas iestādes apgalvo, ka bijušais aģents esot saindēts ar padomju programmas "Novičok" ietvaros saražoto vielu.

Taču PSRS nepastāvēja ķīmisks ierocis ar šādu nosaukumu, un toksīnu apzīmēšanai tika izmantoti cipari.

"Atbildes soļa" kārtā Londona izsūtīja no valsts 23 Krievijas diplomātus.

Lielbritāniju atbalstīja 16 ES valstis, kā arī ASV, Kanāda, Norvēģija, Austrālija, Moldova, Albānija, B.D.R Maķedonija un Ukraina. Kopumā diplomātiskās pārstāvniecības pametīs 150 ĀM darbinieki.

Ziņu lente
0