Īrijā latvietis nogalināja poli izsistā loga dēļ

© Foto : pixabayLogs
Logs - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Slepkavībā apsūdzētais latvietis lūdza piedošanu nogalinātā ģimenei un pastāstīja par paškontroles zudumu, kā dēļ sadūra viņu ar nazi.

RĪGA, 21. februāris — Sputnik. Poļu tautības vīrieša slepkavībā apsūdzētais latvietis Longfordas pilsētā, pastāstīja tiesai, ka netīšām sadūra viņu ar nazi un nožēlo izdarīto, raksta Shannoside.

25 gadus vecu Rihardu Lavicki apsūdz par to, ka 2016. gada 1. novembrī, viņš līdz nāvei sadūris Arkadiušu Čaikovski. Lavickis atzinās slepkavībā aiz neuzmanības, taču uzsvēra, ka nav vainīgs tīšā slepkavībā.

Nikosijas aina - Sputnik Latvija
Divi Latvijas pilsoņi izrādījušies iesaistīti kiprieša slepkavībā

Uzbrukuma iemesls, pēc viņa teiktā, bija tas, ka Čaikovskis Visu svēto naktī izsitot logu viņa dzīvoklī.

Lavicka dzīvesbiedre, Inita Rozkalne, iepriekš pastāstīja, ka pusgadu pirms slepkavības viņš sakāvies ar Čaikovski un vēl vienu vīrieti pie viņas mājas, un ka nogalinātais vīrietis piegādāja Lavickim narkotikas.

Lavickis atzina, ka sadūra Čaikovski ar nazi, taču tajā brīdī bijis stresā, zaudējis savaldību un neapjēdza, ko dara. Pēc viņa teiktā, viņš neesot tas cilvēks, kurš uzbruktu kādam ar nazi, un ka viņš jutās, it kā viņa prāts būtu izslēgts.

Vēršoties pret Čaikovska ģimeni, viņš paziņoja, ka viņam ir "ļoti žēl", un ka viņš nespēj noticēt, ka paškontroles zaudēšana varētu sagādāt tik lielu kaitējumu. Viņš sacīja, ka nekad sev to nepiedos un katru dienu nožēlo izdarīto.    

Ziņu lente
0