Baltais nams pārtraucis atbildes uz tālruņa zvaniem

© Sputnik / Natalia Seliverstova / Pāriet pie mediju bankasBaltais nams
Baltais nams - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
ASV prezidents Donalds Tramps, komentējot situāciju, norādījis, ka demokrātus neuztrauc valsts drošība.

RĪGA, 21. janvāris — Sputnik. Baltā nama sabiedrisko sakaru dienests pārtraucis atbildēt uz pilsoņu telefonu zvaniem. Dienesta darbiniekus nomainījis automātiskais atbildētājs, kura ierakstā teikts, ka federālā valdība apturējusi darbību, jo kavējas budžeta pieņemšana, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz portāla Mashable ziņoto.

​Vaina par notikušo gulstas uz Demokrātiskās partijas parstāvju pleciem, teikts automātiskā atbildētāja ierakstā. "Diemžēl šodien mēs nevaram atbildēt uz jūsu zvanu, jo demokrāti Kongresā saņēmuši ķīlā valdības finansējumu, tostarp arī mūsu armijas un nacionālās drošības finansējumu, ņemot vērā nesaskaņas imigrācijas jautājumā," — automātiskā atbildētāja teikto citē Mashabale.

ASV - Sputnik Latvija
ASV Federālās iestādes pārtrauca darbu finansējuma trūkuma dēļ

Ceturtdien Pārstāvju palāta pieņēma kārtējo pagaidu budžetu vienam mēnesim, taču demokrātu mazākums Senātā sabotēja likumprojekta pieņemšanu augšpalātā. Rezultātā sestdien pusnaktī valdības darbība tika apturēta. Demokrātu un republikāņu starpā, kā arī Republikāņu partijā joprojām saglabājas nesaskaņas, tostarp arī imigrācijas jautājumā.

ASV prezidents Donalds Tramps, komentējot situāciju, norādījis, ka demokrātus vairāk uztrauc nelegāļi nekā ASV drošība. "Viņi (demokrāti — red.) viegli varēja vienoties, taču tā vietā nolēma parotaļāties ar slēgšanas (iestāžu slēgšanas — red.) politiku," — savā mikroblogā Twitter uzrakstīja Baltā nama vadītājs.

Ziņu lente
0