Ugunsgrēkā Ņujorkā gājuši bojā 12 cilvēki

© AP Photo / Frank Franklin IIUgunsgrēkā Ņujorkā gājuši bojā 12 cilvēki
Ugunsgrēkā Ņujorkā gājuši bojā 12 cilvēki - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pulksten 19.00 pēc vietējā laika aizdegās dzīvojamā māja Bronksā. Gājuši bojā 12 cilvēki, viņu vidū – gadu vecs bērns.

RĪGA, 29. decembris — Sputnik. Vismaz 12 cilvēki, kuru starpā ir arī gadu vecs bērns, gājuši bojā ugunsgrēkā dzīvojamā mājā Ņujorkā. Vēl 15 cilvēki guvuši ievainojumus, četri no viņiem atrodas slimnīcā ļoti smagā stāvoklī, vēsta Sputnik.

Sākotnējie dati liecina, ka ugunsgrēks piecstāvu mājā Bronksā sācies pirmajā stāvā. Uzliesmojuma iemesli tiek noskaidroti.

​Ugunsgrēka likvidācijā piedalījās vairāk nekā 160 pilsētas ārkārtas dienestu darbinieku. Tam piešķirta ceturtā sarežģītības pakāpe. Ugunsdzēsējiem izdevies izglābt no liesmām 15 cilvēkus, četri no viņiem ir kritiskā stāvoklī. Ņujorkas mērs Bils de Brazio informēja, ka ugunsgrēks ir likvidēts.

​"Tā ir ļaunākā traģēdija ugunsgrēka dēļ, kas notikusi mūsu pilsētā. Ugunsgrēks novedis pie lielākā upuru skaita daudzu gadu laikā," — teica de Blazio. Pēc viņa vārdiem, tāds ugunsgrēks Bronksā nav noticis vismaz ceturtdaļgadsimtu.

​Pilsētas ugunsdzēsības departamenta vadītājs Deniels Naigro informēja, ka jaunākais ugunsgrēka upuris bijis vienu gadu, vecākais — vairāk nekā 50 gadus vecs.

Ziņu lente
0