Internetā publicēta Tesla nākotnes viedtālruņa koncepcija

© AFP 2023 / ERIC PIERMONTAmbiciozais menedžeris un investors Ilons Masks. Foto no arhīva
Ambiciozais menedžeris un investors Ilons Masks. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Ambiciozais menedžeris un investors Ilons Masks neaprobežojas ar kosmosa kuģiem, Saules akumulatoriem, hipercilpu un elektromobiļiem.

RĪGA, 26. novembris — Sputnik. Internetā publicēts pirmais video ieraksts, kas iepazīstina ar ASV kompānijas Tesla iecerētā viedtālruņa ideju, informē Sputnik Igaunija, atsaucoties uz RIA Novosti. Video ieraksts publicēts Concept Creator kanālā vietnē YouTube.

Ierakstā demonstrēta iekārta ar divām kamerām, displeju bez ierāmējuma un metālisku korpusu.

Spriežot pēc pirmajām atsauksmēm, interneta lietotājus iepriecinājis viedtālruņa dizains, viņi atzīmēja, ka, parādoties šai iekārtai, rindas pēc iPhone jaunajiem modeļiem būtu daudz mazākas. Komentāros izskanējis arī jautājums par to, vai iekārtu darbināšot elektrība.

Hyperloop - Sputnik Latvija
Lietuva un Igaunija apspriež ātrgaitas trases izbūvi ar Hyperloop

Pagaidām kompānija Tesla nav plānojusi viedtālruņu ražošanu. Tās interneta vietnē vēstīts, ka Tesla markas viedtālrunim Smartphone 3.3 ir četru kodolu procesors, piecu collu ekrāns un 4G pieslēgums.

Pie tam nav sniegta informācija par fotokameras tehniskajām īpatnībām, atmiņas apjomu, kā arī par akumulatora lādiņu un papildu funkcijām, kas izplatītas galveno ražotāju moderno modeļu vidū, piemēram, pirksta nospieduma vai acs varavīksnenes skeneris un bezvadu uzlādes iespējas.

Ziņu lente
0