ISIS izsaka draudus futbola zvaigznēm PČ 2018 gaidās

© Sputnik / Александр Вильф / Pāriet pie mediju bankasMesi. Foto no arhīva
Mesi. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Teroristi publicē tīklā virtuālus plakātus, kuri demonstrē labāko pasaules futbolistu nāvessoda ainas.

RĪGA, 31. oktobris — Sputnik, Vladislavs Fedotovs. Teroristu grupējums ISIS uzstājās ar draudiem pret futbola zvaigznēm, kurām nākamgad ir jāspēlē pasaules čempionātā Krievijā. Plakāts ar Argentīnas izlases līdera Lionela Mesi un brazīliešu kapteiņa Neimara  nāvessodu publicējis sporta izdevums Ovacion Deportes no Venecuēlas.

Attēlā terorists attēlo Mesi un Neimara nāvessodu, blakus zemē iesists melnais ISIS karogs. Ilustrācijai klāt nāk uzraksts: "Jūs nevarat justies drošībā līdz brīdim, kamēr mēs nedzīvosim musulmaņu valstīs."

Krievijas premjerministrs Dmitrijs Medvedevs - Sputnik Latvija
Krievijas premjerministrs aicinājis visas valstis apvienoties cīņā pret ISIS

Kādu laiku iepriekš tīklā par ISIS virtuālo medību objektu kļuva Francijas izlases galvenais treneris Didjē Dešāms. Plakāts ar viņa nāvessodu tika parakstīts "Didjē Dešāms — Allāha ienaidnieks".

Tādējādi, var uzskatīt, ka ISIS līderi nolēmuši iebiedēt spēlētājus un potenciālos gaidāmā Krievijas futbola foruma dalībniekus, kurš notiks nākamgad no 14. jūnija līdz 15. jūlijam.

Šodien zināmas 23 dalībnieku komandas no 32, kuras cīnīsies par pasaules čempionu titulu 2018. gadā. Tā ir Krievija, Anglija, Beļģija, Vācija, Spānija, Islande, Polija, Serbija, Francija, Portugāle, Brazīlija, Urugvaja, Argentīna, Kolumbija, Japāna, Dienvidkoreja, Irāna, Saūda Arābija, Kostarika, Meksika, Panama, Ēģipte un Nigērija.    

Ziņu lente
0