Aktieris Dolfs Lundgrēns paudis viedokli par ASV un Krievijas attiecībām

© VALERIE MACON / AFPАктер Дольф Лундгрен
Актер Дольф Лундгрен - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Zviedru izcelsmes aktieris Dolfs Lundgrēns paudis uzskatu, ka amerikāņiem vienmēr vajadzīgs "sliktais puisis" un patlaban šajā lomā atgriežas krievi.

RĪGA, 20. oktobris — Sputnik. Zviedru izcelsmes amerikāņu aktieris Dolfs Lundgrēns zviedu žurnāla Café videobloga Fördomspodden ēterā atzinīgi raksturojis Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu, vēsta RIA Novosti.

"Man šķiet, Putins labi pilda Krievijas prezidenta pienākumus. Ir labi, ka viņš pieskata savu valsti, jo gadījumā, ja viņa vietā būtu kāds vārgulis, nav zināms, ar ko viss beigtos," – viņš teica.

Pēc viņa vārdiem, Krievijas rīcībā ir pieci tūkstoši kodolgalviņu, tāpēc ir skaidrs, ka šai valstij vajadzīgs kāds, kas ievedīt tur "nolādētu kārtību". "Un ar to viņš lieliski tiek galā," – piebilda aktieris.

Krievijas prezidents Vladimirs Putins. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Tramps par Putinu: cietais rieksts

Ētera vadītājs pavaicāja Lundgrēnam, vai Putins personīgi viņam patīk. "Jā, velns parāvis, es uzskatu, ka viņš ir varens," – atbildēja kinozvaigzne.

Viņš atbildēja, ka "jenkijiem (amerikāņiem – red.) vienmēr kāds vajadzīgs "sliktā puiša" lomā, un patlaban šajā lomā atgriežas krievi.

59 gadus vecais Dolfs Lundgrēns ir labi pazīstams ar savām lomām grāvējos. Piemēram, viņš tēloja krievu bokseri Ivanu Drago filmā "Rokijs 4". Ļoti populāras savulaik bija arī citas viņa lomas, piemēram, filmās "Universālais kareivis", "Neiznīcināmie", "Atmaskošana mazajā Tokijā" un citas. Pērnā gada nogalē Dolfs Lundgrēns pastāstīja, ka vēlētos piedalīties filmā, kas būtu veltīta kaujai pie Poltavas.

Pirms gada intervijā aģentūrai RIA Novosti Lundgrēns pastāstīja, ka, pēc viņa domām, Putins ir "nobriedis politiķis", kuram vienmēr ir plāns, uzlavēja viņa aukstasinību un mieru.

Ziņu lente
0