Zinātnieks pastāstīja, kad cilvēki varēs dzīvot mūžīgi

CC0 / pixabay / Молекула ДНК
Молекула ДНК - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Hosē Luiss Kordeiro paziņojis par to, ka cilvēka dzīves ilguma bioloģiskais limits neeksistē.

RĪGA, 18. septembris — Sputnik. Silīcija ielejas Singularitātes universitātes dibinātājs Hosē Luiss Kordeiro intervijā izdevumam RT pastāstīja par atjaunināšanas tehnoloģijām, kas ļautu dzīvot mūžīgi, kā arī par cilvēka telepātijas spējām.

Pēc futurologa viedokļa, tuvākajos 20-30 gados parādīsies tādas tehnoloģijas, ar kuru palīdzību varēs atjaunināt cilvēku un ļaut viņam dzīvot mūžīgi.

Синтетические белки, изготовленные учеными из воздуха - Sputnik Latvija
Zinātnieki iemācījušies radīt ēdienu no gaisa

"Mēs varēsim dzīvot ilgāk, nezaudējot organisma labo stāvokli, bet mūsu galamērķis ir iegūt iespēju dzīvot mūžīgi," — teica zinātnieks. Viņš arī paziņojis par to, ka cilvēka dzīves ilguma bioloģiskais limits neeksistē. Turklāt, Hosē Luiss Kordeiro uzskata, ka nākotnē cilvēkiem būs spējas sazināties ar telepātijas palīdzību.

"Mēs sāksim sarunāties ar telepātijas palīdzību — viena cilvēka smadzenes tieši sazināsies ar citām. Šodien mūsu komunikācija ir ļoti nepilnīga, jo mutiskā sazināšanās ir ļoti neefektīva tehnoloģija, es pat teiktu, primitīva," — viņš teica.

Futurologs arī pastāstīja par mākslīgā intelekta nākotni.

Tas pilnveidosies līdz cilvēka līmenim, pat pārspēs to. Tāpēc mums būs jāapvienojas ar mākslīgo prātu. Tas būtu ļoti vēlams," — teica zinātnieks.

Ziņu lente
0