Jaunais ukraiņu sociālais tīkls Woolik izrādījies joks

© Sputnik / Наталья Селиверстова / Pāriet pie mediju bankasСоциальные сети
Социальные сети - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Sociālā tīkla autori savā Facebook lapā paziņoja, ka Woolik piemitīšot "grezna funkcionalitāte".

RĪGA, 12. septembris – Sputnik. Jaunais ukraiņu sociālais tīkls ar nosaukumu Woolik izrādījies tās izstrādātāju joks, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz ukraiņu aģentūru LIGA.net.

Augstākās radas ēka Kijevā - Sputnik Latvija
Radas deputāti lūdz Konstitūcijas tiesu atzīt Krievijas sociālo tīklu bloķēšanu par nelikumīgu

"Jaunā ukraiņu sociālā tīkla Woolik mājaslapa vairs nedarbojas. No adreses woolikdev@gmail.com, ar kuras starpniecību sociālais tīkls veica komunikāciju, LIGA.net žurnālistam atnāca vēstule, ka projektu "izdomāja izstrādātāju grupa kā joku par ukraiņiem un ukraiņu medijiem," — teikts aģentūras ziņojumā.

Tāpat aģentūra publicē citātus no vēstules, kuros ir aicinājums pārtraukt "Woolik virzīšanu" un ko parakstījuši "jokdaru grupa". Iepriekš pieejamā Woolik mājaslapa šobrīd nedarbojas.

Iepriekš Ukrainā tika aizliegta pieeja sociālajiem tīkliem "VKontakte" un "Odnoklassniki". Programmētāju komanda no Kanādas kompānijas StarupSoft, kas nodarbojas ar datorprogrammu izstrādāšanu, piedāvāja izveidot ukraiņu sociālo tīklu Ukrainians, reģistrācija tajā tika atvērta jūnija sākumā. Vēlāk kļuva zināms, ka Ukrainians pārtrauc darbu.

Ziņu lente
0