Bruņotu cilvēku dēļ Francijas Nīmā tika evakuēta dzelzceļa stacija

© REUTERS/Benoit TessierПолиция Франции
Полиция Франции - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Francijas dienvidos, Nīmā, kur vakar startēja slavenā velokrosa "Vuelta" pirmais etaps, no dzelzceļa stacijas evakuēja visus pasažierus bruņotu cilvēku dēļ.

RĪGA, 20. augusts – Sputnik. 19. Augsta vakarā Francijas pilsētā Nīmā tika steidzami evakuēta dzelzceļa stacija viena vai vairāku bruņotu cilvēku dēļ, vēsta izdevums MARCA, atsaucoties uz pilsētas prefektūru.

Paniku provocējuši bruņoti cilvēki dzelzceļa stacijā.

Saskaņā ar pirmajiem ziņojumiem, kuri tika saņemti no velokrosa "Vuelta Spānija" organizatoriem, Nīmas dzelzceļa stacijā trīs bruņoti cilvēki izgājuši no vilciena, kurš ieradās no Parīzes. Vilciens brauca no Parīzes uz Monpeljē.

Tika ziņots par apšaudi un par vienu no teroristiem, kuram bijis automātisks ierocis, un viņam bija izdevies iekļūt pilsētā. Pēc tam parādījās ziņas, ka visi trīs tika aizturēti.

Žurnālistiem un "Vuelta" darbiniekiem, kuri strādāja preses dienesta zālē, tika izdots rīkojums palikt savās vietās un netuvoties logiem. Daži žurnālisti, kuri atstāja telpas, pamanīja bruņotu vīrieti un bēgošu cilvēku pūli. Daudzi no "Vuelte" darbiniekiem, glābjoties, steidzās atgriezties preses dienesta zālē.

Saskaņā ar jaunākajiem ziņojumiem, aizdomās turamais tika aizturēts. Viņa personība tiek noskaidrota.

Ziņu lente
0