Brižita Makrona paziņojusi, ka viņai nepatīk pavadīt naktis bez vīra

© Thibault Camus / POOL / AFPПрезидент Франции Эммануэль Макрон с супругой Брижит во дворе Елисейского дворца в Париже
Президент Франции Эммануэль Макрон с супругой Брижит во дворе Елисейского дворца в Париже - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Atbildot uz žurnālista jautājumu, Brižita Makrona pieminēja filozofa Platona koncepciju, kurā runa ir par "pusītēm", kurām lemts būt kopā.

RĪGA, 18. augusts – Sputnik. Francijas prezidenta Emanuela Makrona sieva Brižita savā pirmajā intervijā, ko publicējis žurnāls Elle, atzinās, ka viņai nepatīk pavadīt naktis bez vīra, vēsta RIA Novosti.

"Runā, ka jums (abiem) – jums (Brižitai) un jūsu vīram – ne īpaši patīk pavadīt naktis nošķirtībā vienam no otra. Tā ir taisnība?" – ar šādu jautājumu vērsās žurnāliste pie Francijas pirmās lēdijas.

Эммануэль Макрон с супругой Брижит - Sputnik Latvija
The Independent: Makrona uzvaru varētu sekmēt viņa sievas vecums

Viņa apstiprināja, ka patiešām pārim nepatīkot nakšņot šķirtiem.

"Ne pārāk patīk! Mani nomierina, kad Emanuels ir man blakus. Neiedrošināšos runāt viņa vietā, taču domāju, ka ar viņu ir tāpat. Un tā bijis vienmēr," — pastāstīja Brižita.

Viņa atzina, ka "bijusi drausmīgi nemierīga" pirms satika savu vīru.

"Es vairs neesmu tāda – kopš brīža, kad iepazinos ar Emanuelu. Tas ir ļoti šarmanti, es to nevaru izskaidrot," — dalījās atmiņās prezidenta sieva.

Atbildot uz žurnālista jautājumu, Brižita Makrona pieminēja filozofa Platona koncepciju, kurā runa ir par "pusītēm", kurām lemts būt kopā.

"Mums, ar mūsu vecuma starpību tāda sakritība nebija acīmredzama, taču tā pastāv. Kad es lasu kaut ko par mūsu pāri, man rodas sajūta, ka es lasu stāstu par kādu citu. Jo mūsu stāsts taču ir tik ikdienišķs," — noslēgumā piebilda Makrona.

Emanuels Makrons un Brižita Tronjo aprecējās 2007.gadā. Prezidenta sieva ir par 24 gadiem vecāka, nekā viņš.

Ziņu lente
0