Politika

Mediji: Tramps tur aizdomās savu padomnieku slepenas informācijas nodošanā medijiem

© REUTERS/Carlos BarriaTramps
Tramps - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Izdevums precizē, ka Benons tiek uzskatīts par galveno datu noplūdes iniciētāju par nacionālās drošības padomnieku Herbertu Makmasteru.

RĪGA, 13.augusts — Sputnik. ASV prezidentam Donaldam Trampam ir aizdomas, ka viņa stratēģisko jautājumu padomniekam Stīvam Benonam ir sakars ar informācija noplūdi pa Baltā nama darbu, vēsta RIA Novosti ar atsauci uz izdevumu Axios un tā ziņotājiem prezidenta lokā.

Kā tiek ziņots, par šādām aizdomām Tramps pastāstīja saviem atbalstītājiem. Izdevums precizē, ka Benons tiek uzskatīts par galveno datu noplūdes iniciētāju par nacionālās drošības padomnieku Herbertu Makmasteru. Tāpat ziņotāji pastāstīja izdevumam, ka Tramps bijis neapmierināts ar Benona sadarbību ar Bloomberg Businessweek žurnālistu Džošu Grīnu.

Donalds Tramps - Sputnik Latvija
Aptauja: Trampa prezidentūras atbalsta reitings palielinās

Pēc izdevuma datiem, Trampam "apnikusi… Benona pašreklāma, kurš šonedēļ atteicās piebiedroties galvenajai komandai prezidenta golfa klubā Bedminsterā, Ņūdžersijas štatā". Pat laiks, ko padomieks pavada ar prezidentu, pēdējā laikā ir samazinājies.

Šādā situācijā pastāv bažas, ka Benons varētu saglabāt savu amatu, raksta izdevums. Galveno Benona oponentu vidū izdevums nosauca Trampa meitu Ivanku un viņas vīru Džaredu Kušneru. "Labāko kārti, kuru jāizspēlē Benonam, ir viņa balss svarīgums (Baltā nama) ēkā, " izsaka secinājumu izdevums.

Benons atteicās komentēt izdevuma informāciju.    

Ziņu lente
0