Sociālie tīkli: prezidentam Makronam Francija ir izklaides parks

© REUTERS / Bertrand LangloisEmanuels Makrons
Emanuels Makrons - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Sociālo tīklu lietotāji pievērsuši uzmanību Emanuela Makrona "aizraujošajām nodarbēm" Francijas prezidenta postenī.

RĪGA, 6. jūlijs — Sputnik. Jau divus mēnešus Emanuels Makrons ir Francijas Republikas galva un izmēģinājis milzum daudz dažādu izklaides iespēju: boksējies, spēlējis tenisu invalīda ratiņos, apskatījis zemūdeni, griezis velosipēda pedāļus… Sputnik France pacentusies apkopot viņa prezidentūras pirmo mēnešu rezultātus.

Boksera ringā, uz kuģa klāja, ātrvilciena TGV vagonā… Katra diena valsts vadītājam ir rūpīgi izplānota un veltīta vienam jautājumam.

Pats par sevi saprotams, katrs Francijas prezidenta solis tiek publicēts sociālajos tīklos, lai neviens to apmeklētājs nepalaistu garām ne mirkli no Republikas prezidenta dzīves.

Te Makrons kāpj uz kuģa klāja…

​​…spēlē tenisu…

​​…boksējas…

​​…iesit vārtos!

​Parlamenta vēlēšanu pirmās kārtas priekšvakarā Emanuels Makrons ar dzīvesbiedri parādījās publikai Letukā. Nebija iespējams nepamanīt smaidīgo prezidentu uz velosipēda.

​Fināla akords, protams, ir nesenā Makrona vizīte uz zemūdenes "Le Terrible" (S619). Kadrs, kurā redzams, kā Francijas prezidents tiek nolaists uz zemūdenes, ir labāko amerikāņu grāvēju cienīgs.

Vietējā prese, kura parasti aktīvi atsaucas uz politisko līderu (it īpaši ārvalstu politiķu) pozēšanu, šoreiz uzvedas pārsteidzoši mierīgi.

Taču internets nesnauž.

Stef_Burlot: "Makronam Francija ir liels izklaides parks":

Isidore Poireau: "Makrons uz kuģa, Makrons lidmašīnā, Makrons uz zemūdenes — viss skaidrs, jūs esat ievēlējuši piecgadīgu puišeli":

​​EnSpritz: "No "Makrons un velosipēda Letukā", "Makrons Versaļā" un "Makrons sēžas vilcienā" autoriem — skatieties "Makrons uz zemūdenes":

Ziņu lente
0