Kā Francijas sociālie tīkli reaģē uz oficiālo Makrona portretu

© REUTERS / Christian Hartmann/File PhotoFrancijas prezidents Makrons
Francijas prezidents Makrons - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Oficiālais valsts vadītāja foto izraisījis veselu virkni komentāru Twitter vietnē: Francijas republikas prezidents stāv, atbalstoties pret rakstāmgaldu, uz atvērto logu fona, kuri iziet uz Elizejas pils dārzu; abās pusēs no viņa ir ES un Francijas karogi.

RĪGA, 3.jūlijs — Sputnik. Saskaņā ar tradīciju mēnesi pēc iestāšanās amatā jaunais Francijas prezidents parādīja tautai savu oficiālo portreta foto, vēsta Sputnik Lietuva ar atsauci uz Sputnik Francija.

Uzreiz pēc viņa publikācijas vlasts vadītāja Twitter mikroblogā sāka birt komentāri, daži no tiem izrādījušies īpaši kodīgi.Portrait officiel. pic.twitter.com/fAhSZJvPa5

Daudzi interneta lietotāji piedāvāja savu oficiālā portreta versiju. Pievēršot uzmanību uz Makrona neiedomājamām ambīcijām prezidenta amatā, viņi piezīmēja viņam kroni uz galvas: ​"Ak, cik laba šī oficiālā fotogrāfija​".

…vai arī ielika bildē Manuēlu Valsu, kurš izlien no Francijas karoga: ​"Kaut kā par karstu šeit…​

Daži novilka paralēli ar Frenku Andervudu, amerikāņu seriāla ​"Kāršu namiņš​" galveno varoni — cilvēku, kurš ir gatavs visam.

Citi pat piedāvājuši jaunu nosaukumu šim seriālam — ​"Elizejas namiņš​".

Un trešo acīs šis foto ir nekas cits kā reklāma… Dior. ​"Dievinu šo jauno Dior reklāmu! ​", ​"Foršas bildes no aizkulisēm​".

Pēc dažu lietotāju viedokļa, bildei ir ​"skarbs un agresīvs​" raksturs un var izrādīties par ​"simbolu tam, kas mūs sagaida​".

​"Kas ir šis fotogrāfs, kurš salicis kopā šo bildi — pārlieki kontrastu, stingru, agresīvu, praktiski ​"miesu ēdošu​"? Tas simbolizē to, kas mūs sagaida?

Vērīgi interneta lietotāji nepalaida garām atvērto grāmatu, kura guļ uz galda aiz prezidenta. Īsts noslēpums: "Kas tā par grāmatu, kas guļ uz galda?"

"Man patīk".

Ne mazums komentāru pieder jaunām sievietēm, kuras jaunajam prezidentam atzīstas mīlestībā. Dažas pat ir gatavas aprecēties ar viņu, neņemot vērā to, ka pastāv Brižita Makrone.

"Es ar viņu precēšos".  

Ziņu lente
0