Brokastu ar Ukrainas iekšlietu ministra vietnieci par 11 miljoniem nebūs

© Foto : facebook / Anastasia DeevaUkrainas iekšlietu ministra vietniece Anastasija Dejeva. Foto no arhīva
Ukrainas iekšlietu ministra vietniece Anastasija Dejeva. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Brokastis ar Ukrainas IeM vadītāja vietnieci Anastasiju Dejevu tika izsolītas 13. jūnijā.

RĪGA, 30. jūnijs — Sputnik. Labdarības izsoles dalībniece, kura par 11 miljoniem grivnu (aptuveni 423 tūkstoši dolāru) nopirkusi brokastis ar Ukrainas IeM vadītāja vietnieci Anastasiju Dejevu, paziņoja, ka ir kļūdījusies, un atteikusies maksāt, vēsta RIA Novosti.

Ukrainas ārlietu ministrs Pāvels Kļimkins. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Ukrainas ārlietu ministrs nolēmis Puškinu uzskatīt par ukraini

Galu galā brokastis tika pārdotas citam izsoles dalībniekam par 10 tūkstošiem grivnu (383 dolāri), vēstīts valsts publisko iepirkumu ProZorro elektroniskā laukuma mājaslapā Facebook.

Brokastis ar 24 gadus veco IeM vadītāja vietnieci tika izsolītas 13. jūnijā. Labdarības izsolē par 345 dolāriem tika pārdots arī teātra apmeklējums ar 27 gadus veco Nataļju Boiko — Ukrainas enerģētikas ministra vietnieci. Abu laidienu sākumcena bija 3,8 dolāri.

IeM vadītājs Arsens Avakovs iecēlis Anastasiju Dejevu par savu vietnieci eirointegrācijas jautājumos pērnā gada oktobrī. Šis notikums izraisīja plašu sabiedrisko rezonansi, meitenes vecuma dēļ, kā arī saistībā ar viņas pikantu fotogrāfiju parādīšanos internetā. Avakovs apgalvoja, ka Dejeva pirms iecelšanas nokārtojusi speciālu pārbaudi un virkni interviju.

Ziņu lente
0