Maradona atzinis – viņam patīk Putins

© STRINGER / AFPLeģendārais argentīniešu futbolists Djego Maradona
Leģendārais argentīniešu futbolists Djego Maradona - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Argentīniešu futbolists Djego Maradona paziņojis, ka uzskata par svarīgu personīgu tikšanos un sarunu ar Krievijas valsts vadītāju Djego Maradonu.

RĪGA, 27. jūnijs — Sputnik. Leģendārais argentīniešu futbolists Djego Maradona atzinis, ka viņš ir Krievijas prezidenta Vladimira Putina fans. To viņš pastāstījis intervijā portālam ole.com.ar.

"Mums būs tikšanās ar Putinu, viņš mani uzaicināja. Viņš vēlas, lai es kaut ko izdarītu 2018. gada pasaules čempionātam (futbolā — red.). Es esmu Putina fans, viņš pam patīk. Viss var būt. Mēs jau aprunājāmies pirms diviem mēnešiem, taču man ir svarīgi tikties ar Putinu, aprunāties ar viņu personīgi," — paziņoja Maradona.

Stadions Sanktpēterburgas Arēna pirms Konfederāciju kausa 2017 atklāšanas mača - Sputnik Latvija
Viedoklis
Ne iedzert, ne izkauties: britu līdzjutējus Krievija ir šokējusi
Djego Maradona draudzējās ar Fidelu Kastro — futbola pielūdzēju. Kubas līderis un argentīniešu futbolists iepazinās 1986. gadā, kad Argentīnas izlase uzvarēja pasaules čempionātā. Maradona jau tolaik simpatizēja sociālisma un revolūcijas idejām, turklāt uzskatīja Kastro par savu elku. Futbolists pat uztetovēja uz kreisās potītes Kastro attēlu.

Kubā futbolists ārstējās no narkotiskās atkarības.

2018. gada pasaules čempionāta futbolā fināla daļa notiks 11 pilsētās Krievijā no 14. jūnija līdz 15. jūlijam. Krievija pirmo reizi uzņems pie sevis pasaules čempionātu futbolā. Mači noritēs Maskavā, Kaļiņingradā, Sanktpēterburgā, Volgogradā, Kazaņā, Ņižņij Novgorodā, Samarā, Saranskā, Rostovā pie Donas, Sočos un Jekaterinburgā.

Ziņu lente
0