Londonā 20 cilvēki hospitalizēti pēc teroraktiem pilsētas ielās

© AP Photo / Frank AugsteinLondonas policija. Foto no arhīva
Londonas policija. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Uz Londonas tilta mikroautobuss uzbraucis cilvēkiem. Vēlāk divi transporta līdzekļi pilsētā līdzīgi ietriecās kājāmgājēju grupās.

RĪGA, 4. jūnijs — Sputnik. Lielbritānijas galvaspilsētā mikroautobuss sabraucis kājāmgājējus uz Londonas tilta. Aculiecinieks stāsta, ka transporta līdzeklis pārvietojies ar ātrumu aptuveni 80 km/h. Viņš piebilda, ka cietuši pieci vai seši kājāmgājēji.

Londonas policija paziņojusi, ka pilsētā sestdien notikuši trīs incidenti, kuros cietuši cilvēki. Terorakta varbūtība netiek izslēgta.

"Notikuši trīs atsevišķi incidenti, ir cietušie. Netiek izslēgta teroristiskā aktivitāte. Notikušais tiek izmeklēts," — aģentūrai RIA Novosti pastāstīja augsti stāvoša Skotlendjarda amatpersona.

Полиция Великобритании - Sputnik Latvija
Sprādzienā Mančesterā gājuši bojā 19 cilvēki

Iepriekš Londonas policija apstiprināja uzbrukumu ar nazi tirgus apmeklētājiem Boro rajonā, incidentu uz tilta un Voksholas rajonā.

Policija informē, ka uzbrukumu rezultātā likvidēti trīs domājamie teroristi, kuri piedalījušies uzbrukumos sestdienas naktī. Pēc policijas rīcībā esošās informācijas, uzbrukumos zaudējuši dzīvības 6 cilvēki, slimnīcās nogādāti vismaz 20 cietušie.

Sīkāka informācija par notikušo netiek sniegta.

Atgādināsim, ka pēc nesenā terorakta 23. maijā Mančestras stadionā gāja bojā 22 cilvēki, vairāk nekā 50 hospitalizēti ar dažādas smaguma pakāpes traumām. Sprādziens Mančestras Arēnā bija lielākais terorakts Lielbritānijā pēdējo 10 gadu laikā.

Ziņu lente
0