Krievijas ĀM par rakstu "Putina propaganda": The Times nebeidz pārsteigt

© Sputnik / Наталья Селиверстова / Pāriet pie mediju bankasKrievijas ĀM
Krievijas ĀM - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas ĀM atgādinājis avīzei, "kas nebeidz pārsteigt", ka RT un Sputnik pārbaudīja britu mediju regulators Oftcom. Rezultātā neviens šo mediju "informatīvais produkts" netika atzīts par nepatiesu.

RĪGA, 20. maijs — Sputnik. Krievijas ĀM kritizēja britu avīzi The Times par kārtējiem uzbrukumiem RT un Sputnik vienā no pēdējām materiāliem, vēsta RIA Novosti.

ĀM komentāri ir pieejami resora mājaslapā sadaļā, kurā tiek publicēti rietumu mediju nepatiesas informācijas par Krieviju piemēri.

Telekanāls Russia Today - Sputnik Latvija
Reuters nav sniegusi informāciju, vai tā grasās informēt par RT pozīciju pēc atklātās vēstules

Runa ir par piektajā maijā publicēto rakstu ar nosaukumu "Putina propaganda", kurā, "kopā ar jau ierastām insinuācijām par tā saucamiem Krievijas specdienestu hakeru uzbrukumiem priekšvēlēšanu ASV un Francijas kampaņām izdevums negatīvi atsaucies par Russia Today (RT) un informācijas aģentūru Sputnik".

The Times, dēvē šos medijus par "valsts krāpšanas instrumentu", kas tiek pasniegta parasto ziņu veidā.

Krievijas ārpolitiskais resors pieņēma, ka avīzes uzbrukumu RT un Sputnik cēlonis varētu būt "žurnālistu greizsirdība".

Aprīļa beigās resors jau kritizēja The Times par to, ka rakstā "Jaunais aukstais karš" šos Krievijas medijus nosauca par "viltus ziņu izdevumiem". Krievijas ĀM pauda nožēlu par to, ka šīs britu laikraksts turpina piedalīties informācijas uzbrukumos Krievijai, necenšoties tikt skaidrībā ar Rietumu un Maskavas attiecību niansēm.

Ziņu lente
0