Fjodors Koņuhovs komentējis viņa iekļaušanu "Myrotvorets" melnajā sarakstā

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pazīstamais krievu mācītājs un ceļotājs Fjodors Koņuhovs iekļauts Ukrainas vietnes "Myrotvorets" datu bāzē par Krimas apmeklējumu.

RĪGA, 20. aprīlis — Sputnik. Pazīstamais krievu pareizticīgais mācītājs un ceļotājs Fjodors Koņuhovs, kurš iekļauts Ukrainas vietnes "Myrotvorets" datu bāzē par Krimas apmeklējumu, paziņoja RIA Novosti, ka pēc viņa domām, ar laiku "ienaidnieku saraksti" vairs neieinteresēs nevienu, arī ne pašus ukraiņus.

Vietnes "Myrotvorets" melnajā sarakstā ceļotājs iekļauts par "nelikumīgu robežas šķērsošanu". Martā Koņuhovs ieradās Simferopolē, lai piedalītos grāmatas "Krimas karš Sevastopoles aizsardzība" prezentācijā. Viņš pastāstīja, ka pilsētā dzīvo viņa brāļadēli un viņš "mīl šo zemi".

"Es mīlu Ukrainu un ukraiņu tautu. Tā ir skaista tauta, labsirdīga un augstsirdīga. Paies laiks, un visi šie ienaidnieku saraksti vairs nebūs interesanti nevienam, it īpaši ukraiņiem," – pastāstīja Koņuhovs.

Российский путешественник Федор Конюхов. Архивное фото - Sputnik Latvija
Fjodors Koņuhovs iekļuva vietnes Myrotvorets melnajā sarakstā
Mājaslapa "Myrotvorets" ir pazīstama ar tā saucamo "dzimtenes nodevēju": žurnālistu, kaujinieku un citu Doņeckas un Luganskas Tautas republiku pilsoņu personīgo datu publicēšanu. Iepriekš tās sarakstā nokļuva dziedātājas Jūlija Samoilova un Bjanka, mūziķi Mihails Šufutinskis un Stass Pjeha un daudzi citi.

Fjodors Koņuhovs ir viens no pazīstamākajiem Krievijas ceļotājiem. Īpašu slavu viņš guva, kad šķērsoja Atlantijas okeānu airu laivā vienatnē un pēc lidojuma apkārt pasaulei gaisa balonā. Viņa "personīgajā panākumu sarakstā" ir visu pasaules virsotņu sasniegšana un ceļojums apkārt pasaulei ar jahtu bez apstāšanās.

Ziņu lente
0