Amerikāņu diplomāti nopratinājuši trīs mēnešus vecu "teroristu"

© Sputnik / Станислав Савельев / Pāriet pie mediju bankasASV karogs
ASV karogs - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
ASV vēstniecības Lielbritānijā darbinieki izsaukuši uz pārrunām trīs mēnešus vecu bērnu sakarā ar viņa "līdzdalību teroristiskā darbībā".

RĪGA, 17. aprīlis — Sputnik. ASV vēstniecības Lielbritānijā darbinieki nopratinājuši trīs mēnešus vecu bērnu, jo viņa vectēvs, aizpildot vīzas anketu, kļūdaini nosaucis mazuli par teroristu, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz avīzes Guardian sniegto informāciju.

Izdevums stāsta, ka trīs mēnešus vecā Hārvija Kenjona-Keirnsa vectētiņš kļūdaini atzīmējis apstiprinošu atbildi vīzas anketā uz jautājumu "Vai jums ir sakars ar teroristisku darbību, spiegošanu, sabotāžu vai genocīdu?" Pēc tam bērns izsaukts uz vēstniecību — uz "pārrunām".

"Es nespēju noticēt, ka viņi nav ieraudzījuši, ka tā bija visīstākā kļūda, ka trīs mēnešus vecs bērns nevienam nevar kaitēt," — avīze citēja 62 gadus vecā Pola Kenjona vārdus, kurš plānojis doties ceļojumā uz Floridu.

Viņš piebilda, ka mazulis "nopratināšanas laikā uzvedies ļoti labi un ne reizi nav ieraudājies". Kenjons pasūdzējās par humora sajūtas trūkumu diplomatu aprindās, kuri nav sapratuši, cik amizanta ir situācija.

"Pats par sevi saprotams, viņam nav nekāda sakara ar genocīdu un spiegošanu, taču pāris reizes viņš sabotēja savas autiņbiksītes, lai arī šo faktu es vēstniecībā noklusēju," — pajokoja "terorista" vectēvs.

Rezultātā ģimenei nācies papildus iztērēt 3000 sterliņu mārciņu, ņemot vērā vīzas lūguma noraidījumu. Pats Kenjons savu kļūdu nosauca par "ļoti dārgu".

Ziņu lente
0