Baltais nams atteicies nosūtīt savus pārstāvjus uz CNN programmām

© Sputnik / Natalia Seliverstova / Pāriet pie mediju bankasASV. Baltais nams
ASV. Baltais nams - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
ASV prezidenta administrācijas pārstāvji uzskata, ka telekanāls CNN neobjektīvi atspoguļo prezidenta Donalda Trampa darbu, un atsakās piedalīties tā veidotajās programmās.

RĪGA, 1. februāris — Sputnik. Baltais nams vairs nesūtīs savus pārstāvjus uz telekanāla CNN programmām, vēsta avīze Politico.

"Mēs nosūtām savus pārstāvjus turp, kur, pēc mūsu domām, ir vērts popularizēt mūsu darbības programmu," — avīze citē Baltā nama amatpersonas teikto. Viņš piebilda, ka CNN nav iespējams uzskatīt par šādu vietu, taču atzīmēja, ka aizliegums nav pastāvīgs. Savukārt viens no telekanāla reportieriem pauda viedokli, ka Baltais nams cenšas sodīt CNN un samazināt kanāla reitingu.

Барак Обама - Sputnik Latvija
Politika
CNN stāsta, kas nāks pie varas, ja inaugurācijas ceremoniju ASV pārtrauks uzbrukums

Avīze atzīmē, ka administrācijas ierēdņi joprojām atbild uz telekanāla reportieru jautājumiem, taču Baltā nama preses sekretārs Šons Spaisers un ASV prezidenta padomniece Kelienna Konveja pēdējā laikā CNN ēterā nav parādījušies.

Spaisers informēja, ka atbild uz telekanāla reportieru jautājumiem ikdienas brīfingos, taču norādīja, ka nevēlas sēdēt un sarunāties ar cilvēkiem, kam nav nekādas vēlēšanās kaut ko saprast pareizi.

Donalds Tramps ir pazīstams ar savām sarežģītajām attiecībām ar amerikāņu medijiem, kuru lielāko daļu viņš apsūdz par neobjektīvu pieeju un profesionālisma trūkumu. Piemēram, abreviatūru CNN viņš atšifrējis kā Clinton News Network ("Klintones ziņu tīkls") un apgalvo, ka telekanāls palīdzējis vēlēšanās viņa sāncensei Hilarijai Klintonei.

Ziņu lente
0