Sīrija apsūdz Izraēlu raķešu triecienā armijas lidostai pie Damaskas

© Sputnik / Валерий Мельников / Pāriet pie mediju bankasDamaska. Foto no arhīva
Damaska. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Izraēla ar saviem uzbrukumiem palīdz "teroristu grupējumiem", kas cīnās pret Sīrijas valdību, paziņojumā uzsvēra Sīrijas armija.

RĪGA, 13. janvāris — Sputnik. Sīrija piektdien apsūdzēja Izraēlu, ka tā raidījusi raķetes, kas trāpījušas līdzās armijas lidlaukam uz rietumiem no Damaskas, kā arī brīdināja Telavivu par atbildes soļiem, informēja LETA.

Atbilstoši Sīrijas valdības ziņām, šis ir jau trešais šāds incidents pēdējā laikā.

Īsi pēc pusnakts no Tibērijas ezera apkaimes raidītas vairākas raķetes, kas trāpījušas līdzās Mezes armijas lidlaukam, vēsta Sīrijas oficiālā ziņu aģentūra SANA, taču nesniedza informāciju par to, vai uzbrukumā cietuši cilvēki.

Президент Сирии Башар Аль-Асад во время интервью с журналистам в Дамаске - Sputnik Latvija
Bašars Asads gatavs Sīrijas konflikta noregulēšanai miera ceļā

Izraēla ar saviem uzbrukumiem palīdz "teroristu grupējumiem", kas cīnās pret Sīrijas valdību, paziņojumā uzsvēra Sīrijas armija.

"Sīrijas armijas pavēlniecība un bruņotie spēki brīdina izraēliešu ienaidnieku par atbildes soļiem uz šo kliedzošo uzbrukumu un uzsver, ka tā turpinās karu ar terorismu," — teikts armijas paziņojumā.

Ziņu avoti drošības spēkos pavēstīja Vācijas ziņu aģentūrai DPA, ka uzbrukumā nogalināti vismaz četri cilvēki.

Izraēla par pēdējo incidentu nav sniegusi nekādus komentārus.

Izraēlas aizsardzības ministrs Avigdors Lībermans nesen no jauna atkārtoja savas valdības nostāju, ka tā neiesaistīties Sīrijas karā.

Decembra beigās ar Turcijas un Krievijas atbalstu Sīrijas valdības un nemiernieku starpā tika panākta vienošanās par ugunspārtraukšanu, kas gan neattiecas uz ANO teroristu organizāciju sarakstā iekļautajiem grupējumiem.

Ziņu lente
0