Vācu politiķis iesaka rietumu medijiem apmeklēt Krimu, pirms rakstīt par to

© Sputnik / Сергей Мальгавко / Pāriet pie mediju bankasKrima ir Krievijas daļa. Foto no arhīva
Krima ir Krievijas daļa. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Jau pēc pirmās vizītes pussalā Osnabrikas reģiona deputāts Andreass Maurers secinājis, ka Krima ir Krievijas daļa.

RĪGA, 25. oktobris — Sputnik. Vācijas delegācijas vadītājs, Osnabrikas reģiona deputāts Andreass Maurers ieteica rietumu presei nerakstīt par Krimu, iepriekš neapmeklējot šo zemi.

Krievijas Federācijas Valsts karoga dienas svinēšana Simferopolē. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sīrija atzinusi Krimu par Krievijas teritoriju

Vācijas delegācija, kas sastāv no deputātiem, politiķiem un uzņēmējiem, atrodas vizītē Krimā tautas diplomātijas projekta ietvaros. Delegācijā sastāv no 20 cilvēkiem.

"Es ieteicu visu partiju deputātiem un rietumu preses pārstāvjiem. Pirms rakstīt vai runāt par Krimu, sēdieties lidmašīnā un lidojiet, tad jūs redzēsiet, kas notiek Krimā… Personīgi satiekot cilvēkus, aprunājoties ar viņiem, var saņem tādu informāciju, kuru nekur nevar izlasīt un pat grūti iedomāties," — paudis Maurers, tiekoties ar varas iestādēm.

Maurers uzsvēra, ka jau pēc pirmās vizītes pussalā viņš secinājis, ka Krima ir Krievijas daļa, un Rietumiem agri vai vēlu nāksies to atzīt.

"Es jūtu, ka Krimā esmu draugu vidū. Pateicos Krimas tautai par uzņemšanu. Mēs brīvi pārvietojāmies, brīvi sazināmies ar visiem, mums neviens nekontrolē, mums neviens neko nesaka, ka mums jāsaka un kā," — atzīmēja Maurers.

Ziņu lente
0