Jaunzēlandē 3 gadu vecais bērns laimējis loterijā lielu laimestu

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
3 gadu vecais zēns no Jaunzēlandes pilsētas Kraistčērča laimēja Bonus Bond loterijā vienu miljonu dolāru.

RĪGA, 1. oktobris — Sputnik. Jaunzēlandē trīsgadīgs zēns laimēja vienu miljonu Jaunzēlandes dolāru loterijā Bonus Bond, viņš kļuvis par jaunāko džekpota ieguvēju valsts vēsturē, vēsta The New Zeland Herald.

Bonus Bond ir Jaunzēlandes investīciju produkts, kas dod obligāciju pircējiem iespēju laimēt beznodokļa naudas balvu.

Kad bērns piedzimis, vecāki atklāja uz viņa vārda kontu ar 250 Jaunzēlandes dolāriem (160 eiro). Ģimene nesen atgriezusies no atvaļinājuma un uzzināja par laimestu 1 miljonu Jaunzēlandes dolāru apmērā, kas aptuveni sastāda 650 000 eiro.

"Vīram gandrīz trūka gaisa, kad viņš runāja pa telefonu, — sacīja māte. — Mēs vienmēr esam domājuši, ka mūsu bērns ir īpašs, viņš piedzima Ziemassvētkos, kas ir diezgan neparasti. Tagad viņš ir jaunākais Bonus Bonds uzvarētājs."

Laimesta faktu apstiprināja Bonus Bonds pārstāvis. Pēc viņa teiktā, loterijā laimēja arī citi mazi bērni, bet trīsgadīgais bērns kļuva par mēneša balvas jaunāko ieguvēju.

Loterijas pārstāvis piebilda, ka gadījumā, ja bērns nav sasniedzis 7 gadu vecuma balvas piešķir vecākiem vai aizbildņiem. Šīs loterijas vecākajam uzvarētājam bija 92 gadi.

Ziņu lente
0