Tika publicēta Hilarijas Klintones diagnoze

© Sputnik / Никита Шохов / Pāriet pie mediju bankasHilarija Klintone. Foto no arhīva
Hilarija Klintone. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Kļuva zināms iemesls, kāpēc ASV prezidenta amata kandidāte pametusi 11. septembra teroraktu piemiņas ceremoniju Ņujorkā.

RĪGA, 12. septembris — Sputnik. ASV prezidenta amatam pretendentei Hilarijai Klintonei bija diagnosticēta pneimonija, politiķe atcēlusi plānoto braucienu uz Kaliforniju priekšvēlēšanu kampaņas ietvaros.

Mihails Šeinkmans. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Viedoklis
Hilarijai Klintonei diagnosticēta bīstama slimība

Klintone bija spiesta pamest pasākumu, sajutusies slikti 11. septembra teroraktu piemiņas ceremonijas laikā Ņujorkā. Kandidātes priekšvēlēšanu štābs publicēja paziņojumu, kurā politiķes ārste Līza Bardeika pavēstīja, ka 68 gadu vecajai Klintonei bija diagnosticēta "pneimonija".

Kā precizē ārste, Klintone jau vairākas dienas cieš no klepus, viņai bija parakstītas antibiotikas un atpūta. Ceremonijas laikā Klintone pārkārsa un atūdeņojās karstā laika dēļ.

Neskatoties uz to, ka, pēc ārsta teiktā, Klintone jau iet uz labo pusi, kandidātes no demokrātu partijas vizīte uz Kaliforniju bija atcelta.

Aculiecinieki rāda

Sociālajos tiklos incidents ar Klintoni netika atstāts bez uzmanības. Publicējot ierakstu, lietotājs Boston Bobblehead pierakstīja klāt: "ak kungs, ļaujiet nabaga sievietei vienkārši izstāties no sacīkstes."

Ziņu lente
0