Astrologs par vēlēšanām ASV: uzvarēs viens kandidāts, bet par prezidentu kļūs cits

© Sputnik / Кевин Даунс / Pāriet pie mediju bankasСъезд Республиканской партии в США
Съезд Республиканской партии в США - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Vjačeslavs Bonča pastāstīja Sputnik Baltkrievija Radio, vai pirmā sieviete-prezidente mainīs pirmo afroamerikāņa prezidenta amatā.

RĪGA, 8. augusts – Sputnik. ASV prezidenta vēlēšanas, iespējams,  nenotiks ārkārtēju apstākļu dēļ, vai tiks atliktas uz citu datumu, brīdina astrologs Vjačeslavs Bonča, ziņo Sputnik Baltkrievija.

Vispārējas ASV prezidenta vēlēšanas notiks 8. novembrī. Par valsts augstāko amatu cīnīsies Demokrātu partijas kandidāte, bijusī ASV valsts sekretāre Hilarija Klintone un miljardieris Donalds Tramps, kuru par savu kandidātu izvirzīja ASV Republikāņu partija.

Дональд Трамп - Sputnik Latvija
Tramps vaino NATO un Obamas administrāciju par situāciju Ukrainā

"Vēlēšanu datums brīnumainā veidā sakrīt ar Krievijas Oktobra revolūcijas 99. gadadienu, tāpēc tām būs atbilstoša noskaņa. Pašlaik abu kandidātu izredzes ir "piecdesmit pret piecdesmit "ar nelielu Donalda Trampa pārsvaru. Amerikāņu tauta nobalsos par Trampu, bet vēsturē jau ir bijuši precedenti, kad uzvarēja viens kandidāts, bet valsti vadīja cits. Iespējama situācija, kurā uzvarēs Tramps, bet par prezidentu kļūs Klintone," — stāsta astrologs.

Ziņu lente
0