Seksa Olimpiāde: uz Rio peļņā brauc meitenes no visas Brazīlijas

© AFP 2023 / VALERY HACHEUz Rio peļņā brauc meitenes no visas Brazīlijas. Foto no arhīva
Uz Rio peļņā brauc meitenes no visas Brazīlijas. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Daudzas brazīlieties no provices dodas uz Riodežaneiro, lai pērkamās mīlestības jomā papildinātu ģimenes budžetu Olimpisko spēļu laikā.

RĪGA, 4. augusts — Sputnik. Olimpiskās spēles Riodežaneiro ļāvušas radīt lielu skaitu darba vietu, tostarp arī intīmpakalpojumu jomā, vēsta preses izdevums El Pais.

Meitenes no provinces brauc uz Riodežaneiro, lai gūtu papildu ienākumus Olimpisko spēļu priekšvakarā un norises laikā.

Avīze raksta, ka tūristu vidū populārajā Kopakabanā desmitiem sieviešu ir gatavas mainīt seksu pret naudu. Riodežaneiro centrā stāvoklis ir tāds pats.

Олимпийский и бразильский флаги - Sputnik Latvija
Rio var bankrotēt līdz Olimpiskām spēlēm

Meitenes piedāvā pakalpojumus nakstklubos un īrētos dzīvokļos. Katrai no viņām ir savs dzīves stāsts. Starp īslaicīgajām mīlas priesterienēm ir medmāsa, stjuarte, fizioterapijas fakultātes studente, masāžiste un milzum daudz vientuļo māšu. Sastopamas ir arī skaistuma konkursu uzvarētājas un pat inženieres, tomēr viņas nevēlas sarunāties ar preses parstāvjiem.

Dažādajām meitenēm kopīgs ir tikai tas, ka viņas guļ ar vīriešiem par naudu, ienīst savu darbu un Riodežaneiro ieradušās, lai piepelnītos.

Pēc vasaras spēlēm meitenes cer atgriezties pie ierastās dzīves.

Neparasti stāsti, neparasti suteneri

Dažas brazīlietes, kuras nolēma izmēģināt senākās profesijas priekus un bēdas, uz Rio atvedis matemātiķis, kam agrāk nav bijis nekāda sakara ar prostitūciju. Šajā lietā viņam palīdz pārinieks, taču arī viņam nav nekādas vidutāja pieredzes.

Nepieredzējušie suteneri necer nopelnīt miljonus, tomēr negrib palaist garām iespēju piepelnīties, ko dāvājusi Olimpiāde.

Viņi nolēma vest meitenes no citiem štatiem, jo vietējiem klientiem vajadzīga dažādība. Pie tam suteneri īrē mitekļus kopā ar meitenēm, tāpēc viņiem ir iespēja pieskatīt dāmas dienām un naktīm.

Krievijas Valsts domes Drošības un korupcijas apkarošanas komitejas priekšsēdētāja Irina Jarovaja. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Krievijas Valsts domes deputāte: Olimpisko apļu vietā drīz būs amerikāņu burgeri

Tā nu Rio ir nokļuvuši vairāki desmiti meiteņu. "Piedāvājums" uz ko viņas atsaucās, ietver braucienu uz pilsētu, mājokli, ēdienu un transportu. Par to viņām jāstrādā 8 stundas dienā no pirmdienas līdz piektdienai. Viņas darbojas naktsklubā, apkalpojot vietējos klientus, kuri maksā 27 eiro par ieeju klubā, 81 eiro par tiesībām pārgulēt ar meiteni un vēl aptuveni 25 eiro par istabu.

Prostitūcija Brazīlijā nav aizliegta, taču sutenera darbība gan tiek sodīta ar likumu. Ja policija notvers šī materiāla varoņus, viņiem draud brīvības atņemšana uz laiku līdz četriem gadiem.

Viena no meitenēm vārdā Taisa pastāstīja El Pais, ka viņai nācies braukt tālu ceļu — 1200 km, lai nokļūtu Rio. 24 gadus vecā brazīliete studē un nākotnē vēlas turpināt studijas maģistratūrā, apgūt angļu valodu un ceļot pa visu pasauli.

Savukārt Marija atzinās, ka viņa ienīst savu pašreizējo nodarbi, taču tā ir viņas vienīgā iespēja piepelnīties. "Es ilgi meklēju darbu, taču neko neizdevās atrast," — stāstīja meitene, kas apgūst patologanatoma medmāsas profesiju.

Savu dzīves stāstu pastāstīja arī Marta, 22 gadus veca vientuļā māte no Sanpaulu ar meitenīgu smaidu. Viņa ir bārene, un uz palīdzību cerēt nenākas. "Man nepietieka naudas pat pienam," — stāstīja Marta.

Tamārai ir 29 gadi, un viņa grupā ir vecākā. Sieviete jau sen nodarbojas ar prostitūciju, taču Rio ieradusies speciāli. "Bijušo prostitūtu nav. Tu vari uz laiku apstāties, taču pēc tam tik un tā atkal sāksi darīt to, ko proti vislabāk," — viņa pastāstīja savas domas. Tamāra atzinās, ka ļoti vēlas uz visiem laikiem atvadīties no šādas dzīves, taču baidās palikt tukšām rokām.

Meitenēm ir vēl kas kopīgs. Nepieredzējusi acs gan to nepamanīs, taču naktī, kad apklust mūzika un beidzas darba diena, viņas visas, ietinušās segās, klusiņām slauka asaras.

Ziņu lente
0