Kārtējais pasaules gals: pasaulei atlicis dzīvot vien dažas dienas

© Foto : Roscosmos/Sergey VolkovВид Земли из космоса
Вид Земли из космоса - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Jaunās pasaules gala teorijas autori stāsta, ka planētai un visai cilvēcei atlikušas vien dažas dienas. Viņi apgalvo, ka 29. jūlijā pienāks gals dzīvībai uz Zemes.

RĪGA, 25. jūlijs — Sputnik. Internetā aizvien populārāka kļūst kārtējā pastardienas teorija. Video ierakstu, kura autori min argumentus par labu tam, ka 2016. gada 29. jūlijā gaidāms pasaules gals, noskatījušies vairāk nekā trīs miljoni cilvēku, vēsta Sputnik Moldova. Minētā pieņēmuma piekritēji uzskata, ka šopiektdien gaidāma Zemes magnētisko polu inversija. Viņi norāda, ka tās rezultātā gaidāmas spēcīgas zemestrīces, turklāt strauji mainīsies gaisa temperatūra. Piedevām šīs teorijas autori sola, ka Saule strauji atdzisīs, Mēness kļūs sarkans un celsies Pasaules okeāna līmenis. Rezultātā dzīvība uz planētas ies bojā.

Iespējams, šī teorija jau ir sapulcējusi krietni daudz piekritēju, tomēr pēdējā gadu desmita laikā pasaule ir pārcietusi vismaz divus "pasaules galus". Atgādināsim, ka 2009. gadā Apokalipsei bija jāsākas saskaņā ar Nostradama pareģojumu, bet 2012. gada decembrī pasaules galu prognozēja maiju kalendārs – tas beidzas 21. decembrī.

Vispopulārākā apokaliptiskā teorija, kas vēsta cilvēces bojāeju, ir saistīta ar asteroīda sadursmi ar Zemi. Pesimistiski noskaņoto pareģu vidū vispopulārākā ir Haleja komēta.

Ziņu lente
0